5 σημάδια που σου δείχνουν ότι σε θέλει και είναι ο ΤΕΛΕΙΟΣ σύντροφος

Πατουχέα Μαριάννα
5 σημάδια που σου δείχνουν ότι σε θέλει και είναι ο ΤΕΛΕΙΟΣ σύντροφος

5 κινήσεις του που δηλώνουν πως η σχέση σας δεν είναι για αυτό κάτι... αστείο!

Κάθε φορά που ένας έρωτας μας χτυπάει την πόρτα όχι μόνο χαιρόμαστε, ενθουσιαζόμαστε αλλά κυρίως.. τυφλωνόμαστε! Ας το παραδεχτούμε, τον πρώτο καιρό μιας σχέσης ούτε βλέπουμε, ούτε και μπορούμε να δούμε τα στραβά (ναι, έχει) του νέου συντρόφου μας. Πέρα από αυτά, όμως, έχει σίγουρα και καλά στοιχεία που θα μας κρατήσουν κοντά του και μετά τον πρώτο καιρό του ενθουσιασμού. Αν, μάλιστα, έχει μερικά από τα παρακάτω τότε σίγουρα είναι ο ιδανικός σύντροφος.

  1. Ο καλύτερος φίλος

Αν ο σύντροφός σου είναι ανοιχτός μόνο σε συζητήσεις που αφορούν το που θα πάτε το βράδυ ή τι θα επιλέξετε από το μενού, καλύτερα να ξανασκεφτείς κατά πόσο αυτή η σχέση μπορεί να κρατήσει. Αντίθετα, ένας άντρας που προκαλεί συζητήσεις που αφορούν προβλήματα της καθημερινότητας, βαθύτερα συναισθήματα και ανάγκες σου τότε μάλλον αξίζει μια θέση για πολύ καιρό στη ζωή σου.

  1. Τσακωμοί και καυγάδες

Ελπίζουμε να μην σκέφτηκες ότι είναι ο ιδανικός μόνο αν δεν τσακώνεστε. Ίσα ίσα που οι διαφωνίες σε μια (υγιή) σχέση είναι άκρως παραγωγικές και την εξελίσσουν, αρκεί να αφορούν πραγματικά ζητήματα κι όχι το τι τελικά διάλεξες από το μενού στο νο1. Αν, λοιπόν, η σχέση σας βγαίνει καλύτερη μετά από κάθε διαφωνία, ξεκίνα να κάνεις όνειρα μαζί του.

  1. Ο εαυτός σου

Και δεν εννοούμε να σε ανέχεται ακόμα κι αν είσαι –λίγο- εγωίστρια, αλλά να μπορείς να είσαι ο εαυτός σου χωρίς να προσποιείσαι δίπλα του. Εντάξει, όλες στο πρώτο ραντεβού παρουσιαστήκαμε λίγο πιο περιποιημένες, πιο παθιασμένες με τη δουλειά μας, πιο φιλόδοξες αλλά σημασία έχει, αν αυτά τα ραντεβού έχουν πολλαπλασιαστεί, να μπορείς να ξετυλίξεις τον πραγματικό σου εαυτό· με τα καλά και τα κακά του.

  1. Εμπιστοσύνη

Αν η σχέση που έχετε χτίσει δομείται σε θεμέλια αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Αν, από την άλλη, πιάνεις τον εαυτό σου να κοιτάει με μανία τα μηνύματα του συντρόφου σου ή τις συζητήσεις του στο Facebook τότε καλύτερα να ξανασκεφτείς κατά πόσο αυτή η σχέση μπορεί να κοιτάει μακριά. Η εμπιστοσύνη είναι το σημαντικότερο στοιχείο που απαιτεί μια υγιής και μακροχρόνια σχέση.

  1. Μελλοντικά σχέδια

Οι περισσότεροι άντρες τρέμουν στην ιδέα του γάμου, των παιδιών και εν γένει των δεσμεύσεων. Αν ο δικός σου, όχι μόνο δεν τρέμει, αλλά μοιράζεται τις σκέψεις και τα όνειρά του για το κοινό σας μέλλον τότε δεν έχεις παρά να τον κρατήσεις σφιχτά. Δεν βρίσκεις κάθε μέρα τέτοια αγόρια!

Δες και αυτό:

Το ένα και μοναδικό χαρακτηριστικό που λατρεύουν οι άντρες πάνω σου