Η "ζημιά" του Sex and the City

Η "ζημιά" του Sex and the City

Όταν πραγματικά πιστεύετε πως αυτά που βλέπετε στις ταινίες και τα σήριαλ, συμβαίνουν και στην καθημερινή σας ζωή.

Την πιο μεγάλη ζημιά στη σεξουαλική ζωή των κατοίκων της πόλης, την έχουν κάνει οι ταινίες και τα σήριαλ. Έτσι όπως παρουσιάζουν ειδυλλιακές στιγμές και ονειρεμένα ρομαντικά σκηνικά σα να πρόκειται για το πιο απλό πράγμα του κόσμου, σας παρασύρουν σε έναν κόσμο ανύπαρκτο όπου οι άνδρες είναι τέλειοι, ρομαντικοί, λατρεύουν και αγαπούν εσάς μόνο, δεν υπάρχουν προβλήματα και όσα υπάρχουν λύνονται αμέσως ή δεν λύνονται γιατί ο επόμενος που γνωρίζει η πρωταγωνίστρια είναι ακόμα καλύτερος κλπ κλπ.

Ψάχνετε λοιπόν κι εσείς έναν άνδρα σαν τον Mr Big που ναι με της έβγαλε την πίστη της Carrie, αλλά στο τέλος το κατάλαβε και πήγε να τη βρει στο πιο ρομαντικό μέρος του κόσμου (το Παρίσι βέβαια!). Big σημαίνει μεγάλος σε ηλικία, δυνατός, πλούσιος, κούκλος και όλα τα συναφή που σε καμία πραγματικότητα δεν υπάρχουν για τη μέση κοινή θνητή.

Μαζευτείτε και μην περιμένετε ο γκόμενός σας ο Σταμάτης να σας λέει μια εκπληκτική ρομαντική ατάκα κάθε τρία λεπτά, μη φαντάζεστε πως θα γνωρίσετε στο μπαρ αυτόν που θα σας κάνει να τρέμετε από το συγκλονιστικό φλερτ του, μην περιμένετε πως το σεξ με έναν άγνωστο θα πρέπει να προκύψει at the right time and place. Θα πρέπει να το ρισκάρετε λίγο και να είστε έτοιμες για όλα.

Εξάλλου, δεν ζούμε σε ένα παραμύθι με βασίλισσες και βατράχους-πρίγκηπες, αλλά στην πραγματικότητα μια σύγχρονης πόλης.