Τον θέλεις πίσω; Δες με ποιον τρόπο θα το(ν) καταφέρεις

Πατουχέα Μαριάννα
Τον θέλεις πίσω; Δες με ποιον τρόπο θα το(ν) καταφέρεις

Δε θέλει κόπο αλλά μέθοδο

Αρχικά, ας αναγνωρίσουμε το γεγονός ότι δεν είσαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που θέλει τον πρώην της πίσω. Μη σου πω ότι οι περισσότερες τον θέλουμε αλλά που να το πούμε.

Σε νιώθω. Όσο περνάει ο καιρός, αντί οι μνήμες μαζί του να ξεθωριάζουν, τον θέλεις και πιο πολύ, πεισμώνεις περισσότερο και όλο και θυμάσαι τις (καλές) στιγμές που ζήσατε μαζί. Ειδικά αν είσαι από τις άτυχες που μένουν κοντά με τον πρώην τους ή συχνάζουν στα ίδια μαγαζιά.. άστα να πάνε. Εγώ θα σου δώσω μερικές συμβουλές για να επιστρέψει και αν ούτε αυτές δεν πιάσουν να θυμάσαι ότι ο έρωτας με έρωτα περνάει..

«Στείλε ένα μήνυμα, μόνο μια λέξη..»

Που λέει και ο Οικονομόπουλος. Φυσικά δεν εννοώ να τον βομβαρδίσεις με μηνύματα αλλά να του υπενθυμίσεις την παρουσία σου και διακριτικά –διακριτικά λέω- το ενδιαφέρον σου. Βεβαιώσου πριν στείλεις ότι δεν παίζει κάτι καινούριο στη ζωή του γιατί αν έχεις φτάσει να διαβάζεις μέχρι εδώ ενώ ξέρεις πως είναι ήδη σε νέα σχέση, σταμάτα αμέσως τώρα. Ντροπή.

«Αν μου τηλεφωνούσες..»

Αν, λοιπόν, έστειλες το μήνυμα σου και αυτό οδήγησε σε μια ωραία και παραγωγική συζήτηση, σου δίνω το ελεύθερο να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα και να του τηλεφωνήσεις. Όχι, ούτε σε αυτή τη φάση χρειάζεται να εξομολογηθείς τον ατέρμονο έρωτα σου, αρκεί να του δώσεις να καταλάβει πως για να παίρνεις τηλέφωνο, ε, θες να τον ακούσεις βρε παιδί μου.

«Στο ασανσέρ που συναντιόμαστε..»

Έστειλες μήνυμα, πήρες και τηλέφωνο και αν και τα δύο πήγαν καλά ήρθε η ώρα να συναντηθείτε. Ιδανικά θα ήθελα να στο έχει ζητήσει αυτός μέχρι τώρα αλλά αν αυτό δεν έχει συμβεί μπορείς σε επόμενο τηλεφώνημα να εκφράσεις την επιθυμία σου. Όταν εν τέλει βρεθείτε κοίτα να μην του ορμήσεις για να θυμηθείτε τα παλιά! Ήσυχα και ήρεμα, δείξε με μικρές απλές κινήσεις ότι η φλόγα μέσα σου δεν έχει σβήσει.

«Συγγνώμη, φταίω για όλα εγώ, συγγνώμη..»

Αν η αιτία του χωρισμού σας ήταν δική σου θα πρέπει –αν δεν το έχεις κάνει ήδη μέχρι τώρα- να απολογηθείς για αυτήν και να αναγνωρίσεις το λάθος σου. Μετά από αυτό, καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσεις πως δεν έχεις σκοπό να υποπέσεις στα ίδια λάθη και – αν η κουβέντα το σηκώνει- να μιλήσεις για τα ειλικρινή σου συναισθήματα απέναντι του.

Καλή επιτυχία!

Δες ακόμα:

Μήπως απλά είσαι ενθουσιασμένη και όχι πραγματικά ερωτευμένη;

Το βασικό σημάδι για να καταλάβεις αν η σχέση σου είναι υγιής

DPG Network