Δεν περνάς καλά στη σχέση σου; 5 σημάδια που μαρτυρούν ότι πρέπει να χωρίσεις τώρα!

Γωγώ Φούντα
Δεν περνάς καλά στη σχέση σου; 5 σημάδια που μαρτυρούν ότι πρέπει να χωρίσεις τώρα!

Αφού βασανίζεσαι, γιατί να το συνεχίσεις; 

Σίγουρα οι σχέσεις δεν μπορούν να είναι πάντα παθιασμένες και ρόδινες, μιας και αποτελούνται από δύο διαφορετικούς ανθρώπους, με χαρακτήρα και προσωπικότητα η οποία επηρεάζεται από εξωτερικούς παράγοντες. Σίγουρα επίσης δεν μπορείς να τελειώσεις μία σχέση με την πρώτη δυσκολία, πόσο μάλλον όταν ο άλλος άνθρωπος συνεχίζει να σε ενδιαφέρει. Παρόλα αυτά, είναι και κάποιες φορές, που όντως νιώθεις να πνίγεσαι και όντως δεν περνάς καλά και όντως σκέφτεσαι να χωρίσεις αλλά φοβάσαι. Παρακάτω σου έχω τα 5 βασικά σημάδια τα οποία μαρτυρούν ότι ήρθε η ώρα να τελειώσεις τη σχέση σου και μάλιστα σύντομα!

Έχεις κερατώσει ή το έχεις σκεφτεί

Κοίτα, τα πράγματα πλέον είναι κάπως πιο ρευστά και σίγουρα όχι τόσο αυστηρά. Παρόλα αυτά, όταν μπεις στη διαδικασία να κερατώσεις ή έστω να το σκεφτείς, σημαίνει ότι κάτι σου λείπει και δεν εννοώ εκείνο το φόρεμα από το Topshop. Yπάρχουν άνθρωποι που ζουν διπλές ζωές και έχουν παράλληλες σχέσεις. Αυτό φυσικά δεν είναι το ιδανικό. Το ιδανικό είναι ο σύντροφός σου να σε καλύπτει. Και αν δεν το κάνει, μάλλον θα πρέπει να χωρίσεις.

Προτιμάς να δεις τις φίλες σου, παρά αυτόν

Θυμάσαι που τον πρώτο καιρό είχες εξαφανιστεί από όλους και όλα, και το μόνο που έκανες ήταν να κάθεσαι μαζί του και να κάνετε σεξ; Ε τώρα το πάθος έφυγε, η φλόγα έσβησε και πλέον η σκέψη και μόνο ότι θα περάσεις το βράδυ μαζί του σε κάνει να πέφτεις σε κατάθλιψη. Λυπάμαι αλλά αν αυτό δεν είναι βασικό σημάδι χωρισμού, τότε ποιο είναι;

Δεν μπορείς να σκεφτείς έναν ικανοποιητικό λόγο για να παραμείνεις στη σχέση

Μπορείς όμως να σκεφτείς λόγους για να φύγεις από τη σχέση; Αν ναι, τότε την ξέρεις την απάντηση.

Δεν έχεις καμία διάθεση να τσακωθείς

Ως γνωστόν, μέσα από τη διαφωνία, επέρχεται η εξέλιξη, είτε καλή είτε και κακή. Ωστόσο, η απάθειά σου είναι σε τέτοιο βαθμό, που δεν έχεις καμία απολύτως διάθεση, ούτε να μαλώσεις, ούτε να διαφωνήσεις, ούτε και να εξελίξεις κάτι. Απλά δε σε νοιάζει.

Είσαι στη σχέση μόνο και μόνο για να μην είσαι single

Λυπάμαι αλλά αυτή είναι η χειρότερη αιτία για να παραμείνεις σε μία σχέση. Πιθανότατα αν ερχόταν αύριο κάποιος και σου έλεγε ότι θα κάνετε σχέση αρκεί να χωρίσεις, θα το έκανες, μιας και το πρόσωπο για σένα δεν παίζει και τόσο ρόλο. Άβολο!

DPG Network