Μια cougar εξομολογείται: «Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε»

Μια cougar εξομολογείται: «Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε»

Τώρα που το καλοκαίρι έρχεται, τα φεστιβάλ ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια, όπως και οι έρωτες.

Πέρυσι το καλοκαίρι με τράβηξαν οι φίλες μου στη Μαλακάσα σε μια συναυλία. Και λέω με «τράβηξαν», γιατί εγώ όντας πρόσφατα χωρισμένη βαριόμουν αφόρητα να χτυπιέμαι με δεκαοχτάχρονα πίνοντας μπύρα.

Παρόλα αυτά, τελικά με έπεισαν (για καλή μου τύχη). Εκεί ήταν που μετατράπηκα στην θεά όλων των cougars παγκοσμίως, καθώς γνώρισα έναν εικοσάχρονο με τον οποίο είμαστε ακόμη μαζί.

Στη συναυλία δε θα αναφερθώ, γιατί μου πέρασε αδιάφορη και θα επικεντρωθώ στο πιτσιρίκι που χόρευε δίπλα μου. Ψηλό, γυμνασμένο «χιπστερόνι», με κόκκινο παντελόνι και πολύχρωμο cap στο κεφάλι. Σίγουρα gay σκέφτηκα μέσα μου. Έλα, όμως, που δεν.

Μετά από λίγη ώρα με είχε κεράσει ήδη μια μπύρα, ενώ είχε καταφέρει να γεφυρώσει τέλεια το χάσμα ηλικίας, μιλώντας μου με γνώσεις και ωριμότητα τριαντάρη.

Τελικά το βράδυ μας βρήκε πάνω στη μηχανή του να επιστρέφουμε μαζί Αθήνα, να πίνουμε ποτά στην Καρύτση και να κοιμόμαστε αγκαλιά στο κρεβάτι μου, όπου και μου απέδειξε πως δεν ήταν καθόλου πιτσιρικάς.

Από τότε είμαστε μαζί, τρελά ερωτευμένοι και εγώ πετώ στους επτά ουρανούς, γιατί βρήκα τον πρίγκιπα μου. Όσο για τα πικρόχολα σχόλια των κακοπροαίρετων απλά τα αγνοώ. Θα το ζήσω κι όπου με πάει.

Φιλιώ, ετών 36