Παντρεύεται ο πρώην σου; 3 πράγματα που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να κάνεις

Γωγώ Φούντα
Παντρεύεται ο πρώην σου; 3 πράγματα που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να κάνεις

Και 1 που οφείλεις στον εαυτό σου ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ

Δεν ξέρω αν έχεις παρατηρήσει, αλλά εκείνος ο απίθανος τύπος Justin Bieber, τόλμησε να ανακοινώσει τον αρραβώνα του, ελάχιστους μήνες μετά το χωρισμό του από τον μεγάλο του έρωτα Selena Gomez. Φυσικά, όσο κι αν προσπαθεί να μας πείσει, η καρδιά του ανήκει ακόμη στην πρώην και εκείνη το γνωρίζει. Και απλώς απολαμβάνει να τον βλέπει να… κάνει σπασμωδικές κινήσεις. In real life τώρα, μαθαίνεις ότι ο πρώην σου, με τον οποίο είχατε φάει ψωμί κι αλάτι, παντρεύεται! Η είδηση δε σου είναι αδιάφορη, κυρίως γιατί από τότε δεν έχεις καταφέρει να βρεις κάτι σταθερό στη ζωή σου. Και πώς πρέπει να αντιδράσεις σε όλο αυτό; Λοιπόν, παρακάτω σου έχω 3 πράγματα, που σίγουρα δεν πρέπει να κάνεις, σε περίπτωση φυσικά που η είδηση δε σου είναι αδιάφορη.

Μη στείλεις μήνυμα και μην πάρεις τηλέφωνο. Και εννοώ φυσικά για να συγχαρείς. Αφού δε θέλεις η σύζευξη αυτή να στεριώσει, γιατί να μπεις στη διαδικασία να πεις ψέματα; Αγνόησε το γεγονός και κάνε σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Αν θέλεις τη γνώμη μου, ακόμα και από κοντά να τον δεις, μην πεις λέξη. Σιγά μην απολογηθείς κιόλας.



Απαγόρευσε στους κοινούς σας φίλους να σου πουν το παραμικρό. Δε σε νοιάζει φίλη μου, και αυτό το έχεις ξεκαθαρίσει. Δε θέλεις να ξέρεις πώς ήταν η νύφη-σίγουρα εσύ είσαι πιο ωραία ακόμη και με τζιν-δε θέλεις να ξέρεις αν εκείνος μέθυσε, και δε θέλεις να ξέρεις ποια έπιασε την ανθοδέσμη-γίνεται ακόμη αυτό ε;-. Γενικότερα, ο γάμος Harry-Meghan σε ενδιέφερε πολύ περισσότερο. Λογικό…



Μην ψάχνεις τα social media. Όποιος ψάχνει βρίσκει και δε το θέλεις αυτό. Με λίγα λόγια, προσπάθησε να μην είσαι και πολύ στα social media, και εν ανάγκη κάνε μπλοκ τόσο τον ίδιο όσο και τους υπόλοιπους καλεσμένους που ίσως γνωρίζεις. Μπορείς να μη δεις ούτε μία εικόνα; Αυτό θα είναι το ιδανικό.

Την επόμενη μέρα του γάμου, ανέβασε φωτογραφία μεγατόνων (κατά προτίμηση με μαγιό) στα social media. Όχι ότι το κάνεις επίτηδες, αλλά όταν υπάρχει φωτογραφία στο κινητό σου στην οποία θυμίζεις Bella Hadid (καλά όχι αλλά ok) την ανεβάζεις και ό, τι ήθελε ας προκύψει. Και κάπως έτσι θα δει τι έχασε.



ΥΓ: Για προγραμματάκι photoshop, στείλε mail.