Δε σε θέλει; 6 τρόποι να του ξυπνήσεις το ενδιαφέρον!

Δε σε θέλει; 6 τρόποι να του ξυπνήσεις το ενδιαφέρον!

Κινήσεις ματ για να κουνήσεις τη σημαία της νίκης.

 

Τον θες. Τον θες πολύ μα κάθε σου προσπάθεια μέχρι στιγμής έχει βρει σε τοίχο. Από την άλλη το καλοκαίρι είναι η πιο ωραία εποχή για φλερτ (νιώθεις και εσύ λίγο πιο σέξι) και έχεις βάλει σκοπό ο Σεπτέμβρης να σας βρει μαζί. Go, go our girl!

6 κινήσεις ματ για να κουνήσεις τη σημαία της νίκης

  1. Αυθορμητισμός. Και δεν εννοώ αυτόν που υιοθετείς για να βγάζεις φωτογραφίες για το Instagram. Πάρε τον τηλέφωνο σε στιγμές που δεν το περιμένει. Στείλε του ένα μήνυμα στο whatsapp. Μην είσαι προβλέψιμη. Όλοι οι άντρες θέλουν μια κοπέλα με τσαχπινιά και… αυθορμητισμό.
  2. Αγάπα τους φίλους του. Αν κερδίσεις τους φίλους τους, είναι σα να έκοψες την κορδέλα στον αγώνα τρεξίματος για την κατάκτησή του. Ναι, μπορεί να έχουν ελαττώματα αλλά αν του δώσουν το πράσινο χέρι,τον έχεις στο χέρι.
  3. Δείξε ενδιαφέρον για τα χόμπι του. Κλασική συμβουλή με ασφαλή αποτελέσματα. Του αρέσει το μπάσκετ; Πες του πόσο φανατική είσαι (κάνε κανένα σεμινάριο με τον αδερφό/ξάδερφό σου) και ανάφερέ του πως (εντελώς) τυχαία έχεις εισιτήρια για το επόμενο ματς. Μίλησες στην καρδιά του κατευθείαν.
  4. Κάνε συζητήσεις...to the point. Τα αγόρια στην προσπάθειά τους για την εύρεση της σωστής κοπέλας τα υπολογίζουν όλα. Και ομορφιά και μυαλό με τις περισσότερες φορές το μυαλό να κερδίζει πόντους. Συχνά πυκνά ρίξε στο τραπέζι ένα ενδιαφέρον θέμα και ανάλυσε του τη γνώμη σου. Μπορεί να ερωτευτεί το μυαλό σου αμέσως.
  5. Τόνωσε την αυτοπεποίθησή του.Από τα ολίγα που γνωρίζεις για αυτόν σίγουρα θα έχεις καταλάβει τις ευαίσθητες πλευρές του. Αισθάνεται πως έχει μεγαλώσει και περνά την κρίση των 35+; Στην επόμενη συνάντησή σας ξάφνιασέ τον με το πόσο νέος φαίνεται με αυτό το look του ή με το νέο του μαγιό. Βέβαια πρόσεξέ με καλά. Ο στόχος δεν είναι να φανείς σαν θαυμάστριά του τυφλωμένη από έρωτα, αλλά ως ισάξιος αντίπαλος που επαινείς τα πλεονεκτήματά του. Απλά.
  6. Να είσαι ανεξάρτητη και ευάλωτη ταυτόχρονα. Δείξε του πως έχεις ζωή και χωρίς αυτόν (όπως και παρέες) αλλά αισθάνεσαι πολύ ωραία όταν σε φροντίζει. Εδώ πρέπει να βάλεις όλη σου την μαεστρία. Να είσαι ευάλωτη όταν είσαι μαζί του για να νιώσει άντρας και ανεξάρτητη όταν δεν είστε μαζί και του δείχνεις με έμμεσο τρόπο πόσο ανεξάρτητη είσαι σαν προσωπικότητα.