Άντρες και χωρισμός: Οι 5 βασικοί τρόποι με τους οποίους θα σε... αφήσει

Γωγώ Φούντα
Άντρες και χωρισμός: Οι 5 βασικοί τρόποι με τους οποίους θα σε... αφήσει

Μήπως αναγνωρίζεις το δικό σου;

Όχι οι χωρισμοί δεν είναι εύκολοι, πόσο μάλλον αν είσαι και γύρω στα 30 και έχεις κάνει και σκέψεις για γάμο (γλυκιά μου). Το ακόμα πιο ενδιαφέρον ωστόσο, είναι ο τρόπος με τον οποίο τα δύο φύλα διαφέρουν ακόμα και στο θέμα αυτό. Σήμερα λέω να επικεντρωθώ στους άντρες, και να σου αναλύσω τους 5 βασικούς τρόπους με τους οποίους θα σε χωρίσει!

O μάγος

Α όλα κι όλα: Ο άνθρωπος έχει μαγικές ιδιότητες και αυτό θα πρέπει να το εκτιμήσεις. Με λίγα λόγια, καταφέρνει εκεί που τον βλέπεις… να μην τον βλέπεις πια! Ναι καλά κατάλαβες, εξαφανίζεται και δε σου δίνει καμία εξήγηση. Τέλειο; Στην προκειμένη σου επιτρέπω και να εκδικηθείς και να τον δείρεις. Δε φέρονται έτσι σε μία γυναίκα κύριε. Όλοι αξίζουν μία εξήγηση, πόσο μάλλον η σύντροφός σου.

Ο ύπουλος

Ο συγκεκριμένος μοιάζει με τον προηγούμενο απλά είναι κομματάκι πιο μεθοδικός. Δε θα εξαφανιστεί με την μία και δε θα σε αιφνιδιάσει. Θα το κάνει σιγά σιγά και η δράση του θα απλωθεί σε μήνες ακόμα και χρόνο. Τελικά, θα καταλήξετε να μην τα έχετε, χωρίς να έχει ειπωθεί η λέξη χωρίζουμε, και μη σου πω ότι θα σου γνωρίσει και την καινούρια του κοπέλα.

Ο άτακτος

Δεν ξέρω αν κατάλαβες, αλλά εννοώ εκείνον που σε κάνει τάρανδο! Λογικά, και εφόσον θέλει να χωρίσετε, θα έρθει να σου το πει γιατί θα νιώθει πολλές τύψεις. Ακόμα κι αν το ανακαλύψεις μόνη σου βέβαια, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Σε περίπτωση που είσαι διατεθειμένη να τον συγχωρήσεις, θα κάνει τα πάντα για να σε αποτρέψει. Είπαμε, δε θέλει να είστε ζευγάρι any more.

O μεθοδικός

Βρε τον άτιμο πώς το κάνει και δεν μπορείς ακόμα και τώρα που σε χωρίζει να του κρατήσεις κακία. Για κάποιο λόγο σε αποθεώνει, και τελικά καταλήγει ότι είσαι πολύ καλή για εκείνον, και ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σου. Εσύ φυσικά συμφωνείς, χωρίζετε, και έπειτα από λίγο καιρό τον βλέπεις με νέα αγαπημένη.

Ο παλαιάς κοπής

Αυτόν τον τελευταίο πολύ τον εκτιμώ. Μπορεί να μην έχει τρόπους, μπορεί να είναι ένα αναίσθητο γουρούνι-με την πρώτη ματιά-αλλά αυτό που έχει να σου πει θα στο πει. Με λίγα λόγια, θα σε παρατήσει, αλλά θα το κάνει αντρίκια και ντόμπρα χωρίς να έχεις να του προσάψεις κάτι. Κύριος!