Γύρισες μπακούρι από τις διακοπές; Μάλλον δεν πήγες σε αυτά τα 6 νησιά φίλη μου

Γωγώ Φούντα
Γύρισες μπακούρι από τις διακοπές; Μάλλον δεν πήγες σε αυτά τα 6 νησιά φίλη μου

Οι πιο ερωτικοί καλοκαιρινοί προορισμοί της Ελλάδας είναι σίγουρα αυτοί

Το καλοκαίρι σιγά σιγά τελειώνει, δε θα πω καλό χειμώνα γιατί σαν ευχή είναι απλώς μισητή και όσο να πεις μια μικρή after summer μελαγχολία σε πιάνει. Η μελαγχολία αυτή ενισχύεται ακόμη περισσότερο και από το γεγονός ότι για ακόμη μία σεζόν δεν κατάφερες να βρεις τον έρωτα τον καλοκαιρινό στο νησί. Και έρχομαι εγώ να σε ρωτήσω: Μήπως πήγες στο λάθος νησί; Μήπως για ακόμη μία φορά έκανες τη λάθος επιλογή; Εγώ λοιπόν έκανα μία μικρή έρευνα, και σου έχω τους πιο ερωτικούς προορισμούς για το καλοκαίρι που μας αποχαιρετά, οι οποίοι λογικά θα συνεχίσουν να είναι και σε ένα χρόνο από τώρα. Το νου σου…

Αντίπαρος: Κλασική και σταθερή αξία. Από παραλίες γιοκ-δηλαδή έχει αλλά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο-αλλά το night life της δε συγκρίνεται με τίποτα. Άσε που εκεί μπορείς να συναντήσεις κάθε καρυδιάς καρύδι. Από τον απόλυτο γκρούβαλο, μέχρι το στέλεχος σε πολυεθνική ένα πράγμα. Κλείσε από τώρα διαμονή γιατί σε ένα μήνα δε θα βρίσκεις! Extra hot detail: Πρώτα Boogaloo και μετά La Luna. Όχι ανάποδα γιατί μία νεράιδα θα πεθάνει!

Σπέτσες: Αν είσαι κορίτσι που σου αρέσουν τα λούσα και τα αγόρια τα περιποιημένα και καλοντυμένα, οι Σπέτσες είναι ο προορισμός σου. Πολύς κόσμος, πολλά ελληνικά και πολλοί άντρες έτοιμοι να σε σνομπάρουν το πρώτο βράδυ, αλλά να πέσουν στα δίχτυα σου το δεύτερο, με ένα σου βλέμμα.

Κουφονήσια: Μικρό νησί, όμορφο και κατάλληλο για γνωριμίες. Όποιον δεις στην παραλία, θα τον δεις και το βράδυ στα τρία μαγαζιά που έχει. Τα οποία μάλιστα είναι τόσο μικροσκοπικά που αναγκάζεσαι να μοιραστείς το τραπέζι σου και με… άλλες παρέες. Γίναμε!

Σέριφος: Φέτος πήγαν όλοι στη Σέριφο. Και όποιος πήγε το φιλάκι του το έδωσε. Όχι κι άσχημο στατιστικό εδώ που τα λέμε. Διότι αν ένα νησί έχει κόσμο, τότε οι πιθανότητες ζευγαρώματος αυξάνονται. Λέω εγώ τώρα.

Του έστειλες μήνυμα και δεν απάντησε; Μήπως έκανες κάποιο από τα παρακάτω λάθη;

Τήνος: Όσοι δεν πήγαν Σέριφο πήγαν Τήνο. Ή μάλλον στην Τήνο πήγαν και αυτοί που φέτος απαρνήθηκαν την Πάρο και την Μύκονο. Τελοσπάντων η Τήνος κυριολεκτικά βούλιαξε γεγονός που εξηγεί και τα ειδύλλια. Ειδικά αν είσαι λάτρης των σέρφερ και των ηλιοκαμένων κορμιών, αυτό είναι το νησί σου. Στην κολυμπήθρα ξέρεις. Εκεί γίνεται το πατιρντί.

CautiousSickChimpanzee size restricted

Δονούσα: Τόσο μικρή, τόσο όμορφη και τόσο χύμα. Αν σου αρέσουν τα αγόρια τα yolo που σήμερα είναι αύριο δεν είναι, και έχουν πάντα χρόνο και διάθεση να σου αναλύσουν τη φιλοσοφία τους για τη ζωή, είσαι στο σωστό νησί. Μην περιμένεις σαφέστατα κάτι παραπάνω…

Πόσο σεξ είναι αρκετό; Μία νέα έρευνα σου λύνει την απορία