Έρευνα που θα σε βγάλει εκτός εαυτού: Τι είναι αυτό τελικά που ψάχνουν οι άντρες σε μία γυναίκα;

Γωγώ Φούντα
Έρευνα που θα σε βγάλει εκτός εαυτού: Τι είναι αυτό τελικά που ψάχνουν οι άντρες σε μία γυναίκα;

Λυπάμαι αλλά τα ευρήματα δεν είναι με το μέρος σου

Η παρακάτω έρευνα είναι εδώ για να σου αποκαλύψει κάτι που υποψιαζόσουν αλλά σίγουρα δεν ήθελες να παραδεχτείς. Διότι μπορεί κάποιοι να προσπαθούν να μας πείσουν ότι εν έτη 2018 η ευφυία ΔΕΝ είναι ανασταλτικός παράγοντας για μία γυναίκα που ψάχνει ταίρι, αλλά καλώς ή κακώς τα αποτελέσματα τους διαψεύδουν.

Οι ερευνητές λοιπόν, κάλεσαν 560 φοιτητές του Πανεπιστημίου της Κολούμπια, οι οποίοι βγήκαν συνολικά μεταξύ τους 4.000 ραντεβού και είχαν στη διάθεσή τους 4 λεπτά για να γνωρίσουν τον άνθρωπο που είχαν απέναντί τους.

Στη συνέχεια φυσικά βαθμολόγησαν το ραντεβού τους, με τα αποτελέσματα να μην είναι και τόσο απροσδόκητα. Φαίνεται λοιπόν ότι οι γυναίκες, έδωσαν εξίσου ικανοποιητικές βαθμολογίες σε εμφανίσιμους άντρες αλλά και σε περιπτώσεις που ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα ήταν το δυνατό τους σημείο.

Από την άλλη, οι άντρες έδειξαν να απωθούνται από τις έξυπνες γυναίκες, εκτός αν ήταν… όμορφες! Φαίνεται λοιπόν, ότι τα αγαπημένα μας αγόρια, δίνουν πολύ μεγαλύτερη σημασία στην εμφάνιση, και φυσικά, ότι οι έξυπνες γυναίκες αντιμετωπίζουν δυσκολίες στο να βρουν ταίρι.

5 περιπτώσεις που απαγορεύεται να του στείλεις μήνυμα

Αυτά τα ξέραμε, και τώρα σιγουρευτήκαμε. Κοινώς, αν είσαι έξυπνη-αν είσαι θα το γνωρίζεις-αλλά η εμφάνισή σου δε θυμίζει μοντέλο, τότε μάλλον θα δυσκολευτείς. Και να σκεφτεί κανείς, ότι εμείς τα κορίτσια θέλουμε τα αγόρια με κοιλιές. Τι να πω…

Σε χώρισε; 5 βασικοί λόγοι για τους οποίους θα επιστρέψει