Ο οικολόγος άγριος εραστής

Ο οικολόγος άγριος εραστής

Ένας πραγματικός άνθρωπος των σπηλαίων βγήκε μέσα από το κορμί ενός αλτρουϊστή οικολόγου.

Πριν από δύο χρόνια είχα πάει στη δενδροφύτευση ενός βουνού της Αττικής που είχε πρόσφατα καεί και συμμετείχα εθελοντικά στην αποκατάστασή του. Είχαμε μαζευτεί αρκετοί και δουλεύαμε όλη μέρα, σε μια πολύ καλή συνεργασία αλλά με αρκετή κούραση.

Εγώ είχα βάλει στο μάτι έναν τύπο με μακριές τζίβες και πολύ όμορφο πρόσωπο, ο οποίος ήταν από τους βασικούς διοργανωτές της δενδροφύτευσης και όλο τον γυρόφερνα. Φαινόταν πολύ σοβαρός και αδιάφορος, οπότε σε κάποια φάση εγκατέλειψα το φλερτ που τόσο επιδέξια του έκανα και έκανα τη δουλειά μου με αυτοσυγκέντρωση και επιμέλεια.

Κάποια στιγμή χρειάστηκε να φέρω ένα φτυάρι από το αμάξι και καθώς κατηφόριζα τον άκουσα να λέει «θα έρθω μαζί σου, πρέπει να φέρω και κάτι άλλα πράγματα από το αμάξι». Καθώς περπατούσαμε (ήταν σε πολύ μεγάλη απόσταση) πιάσαμε κουβέντα περί ανέμων και υδάτων και μέχρι να φτάσουμε στο αμάξι, είχα ξαναρχίσει το φλέρτινγκ.

Αποτέλεσμα, ο ράστα-μαν κάθεται στη θέση του οδηγού και μου λέει «Μπες μέσα. Όλη μέρα προσπαθώ να είμαι κύριος μπροστά σε όλο αυτό τον κόσμο, αλλά δεν αντέχω άλλο». Εννοείται ότι μπήκα μέσα και μετά από πέντε λεπτά βρεθήκαμε σε μια σπηλιά. «Αυτό το μέρος το ξέρουν ελάχιστοι» μου είπε. Και εκεί μέσα έγινε το πιο άγριο και πρωτόγονο σεξ που θα μπορούσα να κάνω ποτέ στη φύση. Ο οικολόγος δεν ξαναφάνηκε, αλλά βελτίωσε την άποψή μου για το είδος τους, αφού γενικά τους θεωρούσα ξενέρωτους.

Νάντια, 26