Μια ευχάριστη-δυσάρεστη έκπληξη

Μια ευχάριστη-δυσάρεστη έκπληξη

Το μέγεθος, δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο να το μαντέψεις. Γι' αυτό, πρέπει να είσαι ψυχολογικά προετοιμασμένη για όλα τα πιθανά ενδεχόμενα.

Έχεις γνωρίσει έναν άνδρα που σου αρέσει. Όσο πιο συχνά βγαίνετε, τόσο πιο συχνά θέλεις να τον βλέπεις και τον συμπαθείς τόσο πολύ που έχεις μπερδευτεί: τον θέλεις για φίλο, για εραστή ή για σχέση (δηλαδή και τα δύο);

Εννοείται πως όλα αυτά δεν μπορείς να τα ξέρεις από την αρχή, ωστόσο το θέμα σεξ τριγυρίζει συνέχεια στο μυαλό σου. «Κι αν δεν είναι καλό τι κάνω; Ούτε εραστής, ούτε σχέση, αλλά ούτε καν φίλος;». Δυστυχώς κορίτσια αυτό είναι ένα ρίσκο που πρέπει να πάρετε.

Κάντε χωρίς αναστολές το πρώτο βήμα που είναι το φιλί και αν σας εμπνέει να το προχωρήσετε, αναλάβετε τις ευθύνες σας και ρισκάρετε. Γιατί μπορεί μπροστά σας να συναντήσετε ένα «ανακόντα» που θα σας κάνει να τον ερωτευτείτε μια και καλή, μπορεί όμως και να συναντήσετε ένα «μολύβι», που δεν θα το αφήσετε να γράψει την ιστορία του επάνω σας.

Ό,τι κι αν συμβεί, εσείς το μόνο που έχετε να ζυγίσετε είναι αν έχετε ή όχι επιθυμία γι' αυτόν τον άνθρωπο. Τα υπόλοιπα θα τα φέρει η ζωή.