Ποιους άνδρες πρέπει να γνωρίσετε ώσπου να καταλήξετε στον ένα και μοναδικό;

Ποιους άνδρες πρέπει να γνωρίσετε ώσπου να καταλήξετε στον ένα και μοναδικό;

Είναι μακρύς ο δρόμος που οδηγεί στον πρίγκιπα.

Μέχρι και ειδικές μελέτες έγιναν για την περίπτωσή σας και η επιστήμη μίλησε με λόγια ξεκάθαρα και τίμια. Πριν ερωτευτείτε τον ένα και μοναδικό, τον άντρα τον καυτό που θα θέλετε να κάνετε δικό σας για πάντα, θα φιλήσετε αρκετούς βατράχους. Ναι, το ξέρουμε, δεν είναι και το πιο αισιόδοξο μήνυμα πως όλοι αυτοί που θα σας γνωρίσουν λίγο καλύτερα γεμίζουν πολλές κόλλες Α4, αλλά τι να το κάνετε μία λίστα είναι απλά μερικά ονόματα στη σειρά. Σημασία δεν έχει μόνο ο τελικός προορισμός, αλλά και όλη η διαδρομή που θα σας οδηγήσει καβάλα στο λευκό άλογο του λεγάμενου. Εμείς έχουμε να σας προτείνουμε κάποιους συνεπιβάτες με τους οποίους θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μοιραστείτε τη διαδρομή.

Ο μποέμ τύπος είναι εκείνος που θα ξυπνήσει μέσα σου τη «θεία μου τη χίπισσα». Είτε είναι πλανόδιος ζωγράφος, είτε εκείνος που κάνει κοτσιδάκια στα μαλλιά σε κάποια παραλία, είτε χτυπάει τατουάζ και ασχολείται με piercing, είναι εκείνος που θα σε απελευθερώσει και θα σε κάνει να αισθανθείς ένα «παιδί των λουλουδιών». Δείχνοντάς σου τη ζωή από μία πιο απλή οπτική, η δημιουργικότητα και η φαντασία του θα σε οδηγήσουν από indie εκθέσεις σε βιομηχανικού τύπου gallery μέχρι τη ζούγκλα του Βόρνεο. Μπορεί να μην έχει μεγάλο budget, αλλά ποιος είπε πως η ευτυχία κρύβεται πίσω από τα ζουμερά πορτοφόλια. Το αγόρι αυτό πατάει στα πόδια του, ξέρει τι θέλει και πού πηγαίνει και εάν κατεβείτε από τα ψηλοτάκουνα Louboutin σας, μπορείτε να απολαύσετε μαζί του το γύρο του κόσμου πάνω στη μηχανή του.

Εάν το έκανε με επιτυχία η Demi Moore και η Madonna που στο κάτω κάτω έχουν τα διπλάσιά σας χρόνια γιατί να μη μπορείτε να το κάνετε και εσείς. Περάστε τα σύνορα της cougartown και παίξτε μπάλα με ένα αγόρι από διαφορετική δεκαετία και μάλιστα μικρότερη. Ο μικρός είναι πιθανόν πιο όμορφος από τους συνομηλίκους σας, διασκεδαστικός και με περισσότερες αντοχές, δε βρίσκουμε ένα λόγο να μην το δοκιμάσετε.

Εσείς μπορεί να έχετε τη δυνατότητα να πληρώνετε όλα σας τα λούσα, αλλά λίγο παραπάνω pampering δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Το αγόρι από τα ΒΠ, τη Φιλοθέη, την Πολιτεία, την Κηφισιά και λοιπά είναι εκείνο που θα σας πάει βόλτα με το καινούριο του jeep, θα κανονίσει με την παρέα του ένα γρήγορο σαββατοκύριακο στη Μύκονο ή την Αντίπαρο σε κάποιο φιλικό εξοχικό και θα καλύψει όλα σας τα έξοδα όπως κάνει μόνο μία ασφάλεια ζωής. Εκδρομές, σικάτα εστιατόρια, ενδιαφέρουσες κοσμικές συναθροίσεις και λίγη χρυσόσκονη, μαζί με πανέμορφα δώρα, μεγάλα λόγια και ολόλευκα χαμόγελα. Δοκιμάστε το αλλά μην ξεχνάτε πως με ένα φύσημα, όλο το γκλίτερ εξαφανίζεται και μένει από κάτω η σκληρή πραγματικότητα.

Πόσες φορές χωρίσατε και τα ξαναβρήκατε με έναν πρώην σας; Είναι εκείνος που στη σύγκριση με τον επόμενο βγαίνει πάντα νικητής, αυτός που σας ξέρει σαν κάλπικη δεκάρα και που εάν προσπαθήσετε άλλη μία φορά, νιώθετε πως ίσως βγει κάτι καλύτερο. Η σχέση με έναν πρώην είναι σαν το συναίσθημα του να φορέσεις τα λούτρινα παντοφλάκια σου μετά από ώρες πάνω σε ψηλά δολοφονικά τακούνια. Άνεση, εμπιστοσύνη και ασφάλεια είναι μόνο μερικά από τα συναισθήματα που νιώθετε για τον παλιό αγαπημένο και εάν το ξαναζεστάνετε μαζί του δύο είναι οι πιθανότητες. Ή θα καείτε ή θα τον γευτείτε!

Ο παιδικός φίλος σας είναι μία ανάμνηση τόσο παλιά όσο το χαραγμένο σας θρανίο από στίχους των «Ξύλινων Σπαθιών» και τόσο γνώριμη όσο η μυρωδιά του νυχτολούλουδου τα καλοκαιρινά απογεύματα. Εάν το «motto» σας τον τελευταίο καιρό είναι «τη βρίσκω με το ρίσκο» και βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια τότε η περίπτωση αυτή είναι αν μη τι άλλο αναζωογονητική. Ο παλιός καλός σας φίλος είναι εκείνος που θα σας μιλήσει για τις πρώην του χωρίς να τσαντιστείτε, είναι εκείνος που θα πιείτε μαζί χωρίς να ντρέπεστε μη μεθύσετε, είναι αυτός που μεγάλωσε μαζί με εσάς. Εάν τον ξανασυναντήσετε μην κωλώσετε. Αρπάξτε την ευκαιρία και καλέστε τον σπίτι για να ξαναθυμηθείτε τα παλιά. Εάν καταλήξετε να μπουγελώνεστε στο σαλόνι και να φιλιέστε σα να μην υπάρχει αύριο τότε δύο πράγματα μπορούν να συμβούν. Μόλις χαλάσατε μία σπάνια φιλία, ή μόλις βρήκατε το άλλο σας μισό.

Μη χάνετε χρόνο, ο δρόμος είναι μακρύς!