Eίσαι single και δεν ξέρεις τι φταίει; Μία νέα έρευνα θα σου δώσει τις απαντήσεις που θέλεις

Eίσαι single και δεν ξέρεις τι φταίει; Μία νέα έρευνα θα σου δώσει τις απαντήσεις που θέλεις

Ήρθε η ώρα για μία αλλαγή

Eίσαι single από τότε σχεδόν που θυμάσαι τον εαυτό σου, και δεν καταλαβαίνεις τι φταίει; Έχεις βαρεθεί να μη συνοδεύεσαι σε καμία κοινωνική εκδήλωση και τα 3ήμερα φαντάζουν ως γολγοθάς επειδή όλοι σου οι φίλοι λείπουν σε ρομαντικές εκδρομές; Μήπως το σπίτι, το γραφείο ή το αυτοκίνητό σου θυμίζουν βομβαρδισμένα τοπία; Αν ναι, τότε μόλις βρήκες την απάντηση για τους λόγους της μονιαξιάς σου.

Μία έρευνα που έγινε στη Βρετανία λοιπόν, διότι οι Βρετανοί αμέσως μετά το ποδόσφαιρο και τα στοιχήματα, αγαπούν και τις έρευνες, έβγαλε κάποια άκρως διαφωτιστικά συμπεράσματα, σε σχέση με αυτά που μας ξενερώνουν στο άλλο φύλο. Η ερώτηση απλή και κατανοητή: «Τι είναι αυτό το οποίο θα σε ξενέρωνε σε έναν πιθανό παρτενέρ», και οι απαντήσεις, τόσο των αντρών όσο και των γυναικών, παρόμοιες αλλά και... απροσδόκητες!

Η συντριπτική πλειοψηφία λοιπόν, επικεντρώθηκε στην τουαλέτα, ναι καλά διάβασες , και κυρίως σε ότι έχει να κάνει με την καθαριότητα. Οι άντρες για παράδειγμα, δεν θα μπορούσαν ποτέ να ανεχτούν μία γυναίκα με σιφόνι γεμάτο τρίχες(!), κομμένα νύχια στο πάτωμα, ή ρούχα διασκορπισμένα παντού! Οι γυναίκες από την άλλη, επικεντρώθηκαν στα βρώμικα πιάτα στο νεροχύτη. Τρίτο στις επιλογές των γυναικών, ήρθε το βρώμικο μπάνιο, ενώ ακολούθησε το κλασικό, καπάκι της λεκάνης.

Με λίγα λόγια, το μυστικό για μία πετυχημένη σχέση, μάλλον βρίσκεται στο ξεχωριστό... μπάνιο! Λάβε τα μέτρα σου.

Η 30 δευτερολέπτων άσκηση που θα βελτιώσει τη σχέση σου

4 ψυχολογικά κόλπα για να τον κάνεις να σε ερωτευτεί