Tελικά, κάθε πότε θα πρέπει να αλλάζεις τα σεντόνια σου;

Tελικά, κάθε πότε θα πρέπει να αλλάζεις τα σεντόνια σου;

Η απάντηση θα σε σοκάρει

Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά έλεγαν οι παλιοί και μάλλον κάτι ήξεραν. Διότι η προσωπική υγιεινή είναι ένα από τα βασικά πράγματα στον μάταιο τούτο κόσμο. Και άντε και το μπανάκι σου το κάνεις, κατά τη γνώμη μου θα πρέπει τουλάχιστον δύο φορές την μέρα ακόμη και το χειμώνα (μην ακούω ηλίθιες δικαιολογίες), τι γίνεται όμως με κάτι άλλο σημαντικό που ίσως ξεχνάς;

Λοιπόν, σύμφωνα με μία νέα έρευνα, οι γυναίκες αλλάζουν τα σεντόνια τους κάθε 19 ημέρες και οι άντρες κάθε 29 (για όνομα), γεγονός που αποδεικνύει ότι και τα δύο φύλα είμαστε ολίγον βρωμίλοι.

Τι λένε όμως οι ειδικοί οι οποίοι πασχίζουν να μας γλιτώσουν από διάφορες μολύνσεις; Ο γενικός κανόνας ορίζει ότι θα πρέπει τα σεντόνια να αλλάζουν μία φορά την εβδομάδα, ακόμη κι αν φοράς τις πιτζάμες σου αποκλειστικά και μόνο για να κοιμηθείς. Μπορεί λοιπόν να αποφεύγεις τα πολλά μικρόβια, αλλά υπάρχει πάντα ο ιδρώτας και τα νεκρά κύτταρα που αποβάλλει το σώμα.

Σε περίπτωση που είσαι από τις τυχερές εκείνες που κάνουν σεξ, οφείλεις να αλλάζεις σεντόνια ακόμη πιο συχνά από μία φορά την εβδομάδα, ειδικά αν ο σύντροφός σου δεν είναι σταθερός. Φαντάζομαι αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό δεν ισχύει σε περίπτωση που… υπάρξει λεκές!

Αυτά. Καλή συνέχεια.