Κι όμως... Αυτό το απροσδόκητο σημάδι αποδεικνύει αν είσαι ευτυχισμένη στη σχέση σου

Κι όμως... Αυτό το απροσδόκητο σημάδι αποδεικνύει αν είσαι ευτυχισμένη στη σχέση σου

Και κάπως έτσι... απογοητεύτηκαμε

Λοιπόν τα έχουμε πει: Ωραίος ο έρωτας, ωραία η αγάπη και η συντροφικότητα, αλλά εδώ οι φίλοι μας οι επιστήμονες έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν. Αυτή τη φορά θέλησαν να συσχετίσουν τα κιλά των ζευγαριών με την ευτυχία τους!

Το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας λοιπόν, εξέτασε 8.000 ανθρώπους, με σκοπό να δείξει κατά πόσο η σχέση παχαίνει τα ζευγάρια! Κι όμως, απεδείχθη, ότι η μέση γυναίκα βάζει περίπου 12 κιλά κατά τα πρώτα χρόνια του γάμου της, ενώ αυτές που απλά έχουν σχέση-χωρίς να συζούν-7 κιλά!

Το ίδιο συμβαίνει και με τους άντρες, γεγονός που αποδεικνύει ότι άπαξ και τον «δέσεις το γάιδαρό σου», το ρίχνεις στο φαγητό. Υπάρχει όμως ακόμη ένα εύρημα εξίσου ενδιαφέρον, μιας και οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι τα κιλά σε μία σχέση συσχετίζονται και με το κατά πόσο είσαι ευτυχισμένος μέσα σε αυτή.

Σύμφωνα λοιπόν με τα ευρήματα, τα ζευγάρια που είχαν χαμηλότερα επίπεδα στρες και άγχους, και δήλωναν ερωτευμένα και ευτυχισμένα, έπαιρναν τα διπλάσια κιλά από τα υπόλοιπα, που είχαν τα θεματάκια τους.

Εγώ από την πλευρά μου δεν καταλαβαίνω γιατί από τη στιγμή που κάποιος παντρεύεται το ρίχνει στο φαί, επιβαρύνοντας όχι μόνο την εμφάνιση αλλά και την υγεία του. Σας παρακαλώ φίλοι μου, όλα με μέτρο!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Υπάρχει ένα αντικείμενο που μπορεί να απογειώσει το σεξ σου

Kι όμως: Αυτή είναι η συνήθεια που καταστρέφει το σεξ σου

DPG Network