Είσαι μόνη; 5 (εντελώς ανορθόδοξοι) τρόποι για να αποκτήσεις αγόρι μέχρι του Αγίου Βαλεντίνου

Είσαι μόνη; 5 (εντελώς ανορθόδοξοι) τρόποι για να αποκτήσεις αγόρι μέχρι του Αγίου Βαλεντίνου

Σε περίπτωση που είσαι έτοιμη να ρισκάρεις και να εκτεθείς

Ο Άγιος Βαλεντίνος πλησιάζει και όσο κι αν θέλεις να τον αγνοήσεις, είναι εκεί για να σου σπάσει τα νεύρα. Και λέω προφανώς να τον αγνοήσεις, γιατί μάλλον είσαι single, γεγονός που όσο να πεις δεν σου επιτρέπει να χαρείς τη γιορτή αυτή. Σε περίπτωση όμως που έχεις βαρεθεί να είσαι μόνη σαν το λεμόνι τέτοια μέρα, και θέλεις οπωσδήποτε να βρεις ραντεβού, no matter what, έχω να σου δώσω 5 μυστικά tips που θα σε βοηθήσουν να βρεις αγόρι (όποιον να’ ναι) στο πι και φι!

#1

Πηγαίνεις κομμωτήριο, φοράς και ένα σέξι αλλά παράλληλα κάζουαλ σύνολο και βγάζεις βόλτα στο σκυλάκι σου σε καινούριο πάρκο μη σου πω και σε καινούρια περιοχή. Εντοπίζεις κούκλο-ή έστω κάποιον του γούστου σου ή και όχι- και απλά πηγαίνεις κοντά του. Προφανώς και θα πιάσετε κουβέντα η οποία το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εξελιχθεί. Αγωνία…

giphy 2

#2

Γράψου γυμναστήριο-υπάρχουν οικονομικά πακέτα και υπάρχουν και κάποια που σου δίνουν τις πρώτες μέρες δωρεάν μη σκας-, φόρεσε κάτι αθλητικό αλλά ωραίο, πιάσε τα μαλλάκια σου ψηλά να φαίνεται το προσωπάκι σου και ζήτα βοήθεια από το αγόρι που σου αρέσει. Άσκηση θα είναι; Όργανο που σε δυσκολεύει; Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ασχοληθεί μαζί σου.

#3

Εντόπισε τους social media friends σου που σου αρέσουν, και στείλε μήνυμα. Μην μπεις κατευθείαν στο ψητό, γιατί θα σε περάσουν για τρελή και είναι κάτι που απευχόμαστε. Είμαι σίγουρη ότι τουλάχιστον οι μισοί θα σου απαντήσουν και αρκετοί θα ενδιαφερθούν και για ένα ποτό.

Ο βασικός λόγος για τον οποίο εξαφανίστηκε χωρίς εξήγηση

#4

Πήγαινε στο γήπεδο. Ειλικρινά είναι το μοναδικό μέρος που ο πληθυσμός των αντρών ξεπερνάει κατά πολύ αυτόν των γυναικών. Κάτσε στη θέση σου, χαμογέλασε σε κανά-δυο, κάνε και το σχόλιό σου για την αμφισβητούμενη φάση και τσουπ, έτοιμο το ραντεβού.

#5

Πήγαινε μόνη σου για ποτό. Μία γυναίκα που πίνει μόνη της σε ένα μπαρ, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τραβήξει την προσοχή των αντρών. Σίγουρα πολλά βλέμματα θα είναι καρφωμένα πάνω σου, αλλά αν είσαι σε θέση να ξεπεράσεις αυτό, θα μπορέσεις να εκτιμήσεις και τους άντρες που θα σε πλησιάσουν.

Ποιες στάσεις λατρεύουν οι άντρες και ποια είναι αυτή που σιχαίνονται;

girllllllll