Στοματικό: 4 λόγοι για τους οποίους ένας άντρας δεν το κάνει

2 SHARES

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε σοβαρά

Το έχουμε πει πολλές φορές: Τα προκαταρκτικά στο σεξ είναι βασικά και αναντικατάστατα, μιας και συνηθίζουν να είναι το αλατοπίπερο της σεξουαλικής εμπειρίας. Έλα όμως που κάποιες φορές αναγκαστικά απουσιάζουν μιας και… κάποιοι τα απαρνούνται. Για να γίνω πιο σαφής, σήμερα θα αναλύσουμε το θέμα του στοματικού σεξ και πιο συγκεκριμένα, τους λόγους για τους οποίους οι άντρες δεν το κάνουν! Για ρίξε μια ματιά…

Η μυρωδιά

Η συντριπτική πλειοψηφία ενοχλείται σφόδρα από την μυρωδιά και δεν το κρύβει. Η αλήθεια είναι, ότι ο κόλπος, σε αντίθεση με το πέος, θέλει πιο συχνή και σχολαστική φροντίδα μιας και είναι εσωτερικό… όργανο. Αυτό λοιπόν είναι και το μειονέκτημά του, μιας και ο μέσος άντρας βρίσκει εξαιρετικά σιχαμερή την επαφή της γλώσσας του με το σημείο αυτό. Οk.

Η… άγνοια

Ναι, υπάρχουν κάποιοι που απλώς δεν ξέρουν να το κάνουν. Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι που νομίζουν ότι δεν ξέρουν να το κάνουν. Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: Εσύ τη χαρά δεν τη βλέπεις.

Η απουσία ευχαρίστησης

Το σεξ είναι ευχαρίστηση και αυτό είναι σίγουρα γνωστό. Υπάρχουν όμως και εκείνοι που είναι κάπως πιο εγωιστές, και θεωρούν ότι εφόσον κάτι δεν ευχαριστεί εκείνους, δεν υπάρχει λόγος να το κάνουν. Άποψη όχι και τόσο σωστή αν με ρωτάς, αλλά δυστυχώς ισχύει.

Ο φόβος της δέσμευσης

Είναι και εκείνοι που πιστεύουν ότι αν σου κάνουν στοματικό, σημαίνει αυτομάτως ότι σε λατρεύουν και θέλουν να σε κάνουν γυναίκα τους. Ήρθε η ώρα να καταρρίψουμε τον μύθο αυτό και να εξηγήσουμε ότι αυτή είναι η πιο αστεία θεωρία που έχουμε ακούσει.

2 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ