Single και εκτός εαυτού; Σου έχω 3 ιδανικούς τρόπους για να περάσεις την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Single και εκτός εαυτού; Σου έχω 3 ιδανικούς τρόπους για να περάσεις την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Δε θέλω μιζέριες έτσι; 

Η μέρα αυτή του χρόνου ήρθε φίλη μου. Για άλλους το σημείο 0 είναι όταν ζυγίζονται, για άλλους όταν παντρεύονται, για άλλους όταν πληρώνονται, και για σένα είναι η 14η Φλεβάρη. Η μέρα αυτή πάντα σε έφερνε σε δύσκολη θέση, ειδικά τα τελευταία χρόνια, που για κάποιο δαιμονισμένο λόγο είσαι μπακούρι. Βλέπεις τα αφιερώματα με τα δωράκια, βλέπεις και όλα αυτά τα ζευγάρια που κάνουν τα σχέδιά τους-έλεος-και το αίμα σου ανεβαίνει στο κεφάλι μέχρι να πεις «Βαλεντίνος». Εγώ όμως, επειδή θέλω να προφυλάξω την ψυχική σου υγεία, σου έχω κάποιες προτασούλες για να περάσεις όμορφα και να ξεχάσεις ότι είσαι single-εδώ κάποιοι ξεχνούν ότι είναι in a relationship-.

Θυμάσαι που πάντα ήθελες να κάνεις ένα πάρτι;

Ήρθε η ώρα λοιπόν. Μόνο που θα υπάρχει ένας πολύ αυστηρός κανόνας: Η είσοδος απαγορεύεται σε δεσμευμένους, αρραβωνιασμένους, μανούλες, πατερούληδες κ.ο.κ. Οι καλεσμένοι σου θα είναι αποκλειστικά και μόνο singles, οι οποίοι αναζητούν τον έρωτα, τη διασκέδαση και τη χαρά. Ναι, προφανώς και θα αποκλίσεις πολλούς από τους καλούς σου φίλους, αλλά ποιος τους είπε να πάνε να παντρευτούν; Σας παρακαλώ…

Επικεντρώσου στον εαυτό σου

Είναι αργά για πάρτι και δεν έχεις και καμία όρεξη εδώ που τα λέμε; Αφιέρωσε την μέρα αυτή αποκλειστικά και μόνο σε σένα. Πάρε άδεια-ναι πάρε άδεια γιατί χάρη σου κάνουν;- και πήγαινε σε ένα σπα. Κάνε εκεί τα μασάζ και τις σάουνές σου και στη συνέχεια πήγαινε για μαλλιά και νύχια. Η μέρα μπορεί να κλείσει με ένα υπέροχο δείπνο με την κολλητή σου ή με την μαμά σου, και τον σέξι τύπο από απέναντι που σε κοιτάζει. Είδες που απέδωσαν οι φροντίδες; Λάμπεις!!!

Πάρε μια βαθιά ανάσα και νιώσε

Φέτος είσαι single, αλλά ποιος ξέρει για την επόμενη χρονιά; Η ζωή για σένα φίλη μου, είναι γεμάτη δυνατότητες και εκπλήξεις. Μπορεί σε έναν χρόνο να είσαι παντρεμένη, μπορεί να κανονίζεις το ταξίδι της ζωής σου, ή να αλλάξεις ακόμη και χώρα διαμονής. Όλα είναι ανοιχτά και όλα τόσο ενδιαφέροντα. Γιατί καλή η σταθερότητα, αλλά από ένα σημείο και μετά καταντάει βαρετή.