Απόκαλυψη τώρα: Τι λέει ένας άντρας VS Τι πραγματικά εννοεί

Απόκαλυψη τώρα: Τι λέει ένας άντρας VS Τι πραγματικά εννοεί

Το μυστήριο λύθηκε κορίτσια

Η μαγεία των σχέσεων έχει κυρίως να κάνει με την αμφιβολία. Αμφιβάλλουμε αν μας θέλει, αμφιβάλλουμε αν τον θέλουμε, αν μας κερατώνει ή αν τελικά πρέπει να χωρίσουμε. Κουραστικό, αλλά αληθινό και δυστυχώς μη αναστρέψιμο. Ένα από τα μεγαλύτερα φυσικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε εμείς οι γυναίκες, είναι τα μπερδεμένα μηνύματα που μπορεί ένας άντρας να μας στείλει. Βασικά όχι μηνύματα, αλλά λόγια. Βασικά τίποτα δεν πάει στραβά με σένα, απλά εκείνος άλλα λέει και άλλα εννοεί. Και παρακάτω, θα προσπαθήσω κάπως να σου ανοίξω τα μάτια.

«Δε θέλω σχέση αυτή την περίοδο»

Θέλει απλά όχι με σένα. Μην ταραχτείς αν μετά από μία εβδομάδα τον δεις χεράκι χεράκι με τη νέα του αγαπημένη. Δεν είμαι κατά της διεκδίκησης, αλλά όταν υπάρχει πρόσφορο έδαφος. Και στην προκειμένη, έπαιξες και έχασες.

«Σου αξίζει κάποιος καλύτερος»

Άντε να τελειώνουμε γιατί εσύ έχεις ελπίδες για περισσότερα και εγώ δεν έχω κανένα σκοπό να σου τα προσφέρω. Λυπάμαι αλλά το timing δεν είναι με το μέρος σου.

giphy

«Είχα πολλή δουλειά»

Δυστυχώς έχει αρχίσει να ξενερώνει. Και τον πρώτο καιρό είχε δουλειά, αλλά τα τηλέφωνα και τα μηνύματα έπεφταν βροχή. Στα… αντρικά, αυτός είναι ο τρόπος να σου πει ότι δεν τρελαίνεται πια και τόσο πολύ για σένα.

«Χρειάζομαι λίγο χώρο»

Όταν είσαι φουλ ερωτευμένος δε σε νοιάζει κι ας κάθεται ο άλλος και πάνω σου. Αυτό σημαίνει, ότι όταν σου πει κάτι τέτοιο, ουσιαστικά σου ζητάει ένα μικρό διάλειμμα γιατί δεν είναι σίγουρος για σένα. Στο μεσοδιάστημα θα ψάξει και για κάτι άλλο, και αναλόγως αν το βρει ή όχι, θα επιστρέψει.

giphy 1

«Δε θα περάσεις ωραία με τους φίλους μου. Είναι κάφροι»

Αν σου πει κάτι τέτοιο, δύο είναι τα γεγονότα: Ή θέλει να περάσει λίγο χρόνο μακριά σου με τους κολλητούς του γιατί μπούχτισε, ή θεωρεί ότι οι φίλοι του θα σε μισήσουν! Ή και τα δύο…