Οδηγός επιβίωσης για να βγείτε αλώβητες από τα one-night stand

Οδηγός επιβίωσης για να βγείτε αλώβητες από τα one-night stand

Αυτοί είναι οι δέκα εντολές για το τι πρέπει (και τι δεν πρέπει) να κάνετε το επόμενο πρωί μετά από μια νύχτα περιστασιακού σεξ.

Όλοι μας συχνά ή μη, κάνουμε σεξ μιας βραδιάς με αγνώστους, που την επόμενη ημέρα θέλουμε απλά να ξεφορτωθούμε. Αποφάσισα, λοιπόν, να μοιραστώ μαζί σας αυτόν τον οδηγό επιβίωσης, έτσι ώστε και εσείς να βγείτε αλώβητες, αλλά και οι δυο μας να μη νιώσουμε αμήχανα το πρωί από ένα one-night stand.

  • Προσπάθησε να καταλάβεις γρήγορα πότε το πάρτι τελείωσε. Υπάρχει μια συγκεκριμένη στιγμή που όλα φωνάζουν «το πάρτι τελείωσε». Είναι τότε που οι ανάσες μυρίζουν άσχημα και το μόνο που χρειαζόμαστε και οι δυο είναι μπάνιο, ηρεμία, μοναξιά και παυσίπονα για να καταπολεμήσουμε το ενδεχόμενο hangover. Προσπάθησε να την αναγνωρίσεις.
  • Μην χρονοτριβείς στο κρεβάτι. Όταν ξυπνήσεις το πρωί, δεν υπάρχει χώρος, δυστυχώς, για χουζούρεμα και για τους δυο στο κρεβάτι μου. Αν το καλοσκεφτείς δεν υπάρχει άντρας που να παραπονέθηκε πως μια γυναίκα έμεινε λίγο μαζί του το πρωί. Αντιθέτως.
  • Μη στέλνεις μηνύματα απ' το κρεβάτι. Είναι αγενές να επικοινωνείς με τις φίλες σου και να τις ενημερώνεις για τις σεξουαλικές μου επιδόσεις πριν καλά καλά ξεκουμπιστείς από το πλάι μου.
  • Μη χαζεύεις πολύ το δωμάτιο μου. Μην αρχίσεις να περιεργάζεσαι τα πράγματα μου, ούτε καν με το βλέμμα. Θα έρθουμε (εσύ κυρίως) σε πολύ δύσκολη θέση αν δεις μια φωτογραφία της πρώην (ή νυν) μου κάπου εκεί γύρω.
  • Άνοιξε την τηλεόραση, μόλις ξυπνήσεις. Αν το δωμάτιο έχει τηλεόραση, είσαι από τις τυχερές. Άνοιξε τη χαμηλόφωνα αμέσως μόλις ξυπνήσεις. Θα σπάσει ο πάγος και ίσως βρούμε και αφορμή για να ανταλλάξουμε και μερικές κουβέντες.
  • Βρες τα ρούχα σου γρήγορα. To πρωί βρες τα ρούχα σου γρήγορα και χωρίς άγχος και μη με βάλεις σε ένα κυνήγι χαμένων σουτιέν μέσα στο σαλόνι μου. Ο στόχος είναι ένας και κοινός: να ξεμπερδεύουμε ανώδυνα και γρήγορα.
  • Μην φορέσεις t-shirt μου. Τα ρούχα μου ακόμη και αυτά που φορώ στον ύπνο είναι αγαπημένα. Κόψε, λοιπόν, το κακό συνήθειο να τα κάνεις συλλογή και μην μου τα κλέβεις.
  • Μην φας μαζί μου πρωινό. Αν δε σου το κάνω εγώ, μη μου προτείνεις να φάμε μαζί πρωινό. Το φαγητό φέρνει δυο ανθρώπους πιο κοντά και είναι λάθος να δημιουργηθούν λανθασμένες εντυπώσεις για κάτι παραπάνω από μια βραδιά σεξ.
  • Αυτοσαρκάσου. Η εμφάνιση σου με δωδεκάποντα, αμπιγέ φόρεμα και χαλασμένο makeup σίγουρα δεν είναι η καλύτερή σου το επόμενο πρωί μετά από ξέφρενο night out και σεξ. Οπότε δείξε ανωτερότητα και αυτοσαρκάσου. Θα το διασκεδάσουμε και δε θα νιώθουμε αμηχανία.
  • Περίμενε να σε συνοδεύσω και κλείσε την πόρτα πίσω σου γρήγορα. Είναι χρέος μου να σε συνοδεύσω μέχρι την πόρτα και να σου καλέσω ταξί αν χρειαστεί. Αν φύγεις και δεν σηκωθώ καν από το κρεβάτι είμαι γάιδαρος και το μόνο που μου χρειάζεται είναι διαπόμπευση. Απ 'την άλλη και εσύ μην μπεις στη διαδικασία της τέλειας ατάκας όταν αποχαιρετιζόμαστε. Μια αγκαλιά είναι αρκετή και υποσχέσεις για τηλεφωνήματα στο άμεσο μέλλον περιττές. Αν κάποιος από τους δυο θέλει θα τηλεφωνήσει και τότε θα το αντιμετωπίσουμε αμφότεροι αναλόγως.