4 σημάδια που φανερώνουν ότι είναι καλός στο σεξ

4 σημάδια που φανερώνουν ότι είναι καλός στο σεξ

Απλά τα πράγματα

Ναι σου αρέσει, ναι ουρλιάζεις ότι είναι ο άντρας της ζωής σου και όλα τα σχετικά. Το θέμα βέβαια δεν είναι μόνο να σου κάνει εμφανισιακά και να τα λέτε καλά, αλλά να ταιριάζετε και στο σεξ. Δεδομένου φυσικά ότι εσύ είσαι φανταστική στο κρεβάτι, προσπαθείς να καταλάβεις πώς είναι αυτός. Εντάξει ασφαλή συμπεράσματα με ένα ή δύο ραντεβού δύσκολα μπορείς να βγάλεις, αλλά υπάρχει πάντα η γλώσσα του σώματος η οποία μπορεί να σε κατατοπίσει. Για ρίξε παρακάτω μία ματιά.

1. Είναι cool και ήρεμος: Αν υπάρχει κάτι χειρότερο και πιο εκνευριστικό από μία υστερική γυναίκα, αυτό είναι ένας υστερικός άντρας. Οι άντρες είναι από τα γεννοφάσκια τους πιο cool, ήρεμοι και ψύχραιμοι. Αν λοιπόν παρατηρείς, ότι ο τύπος δε θα χαλάσει την ψυχολογία του για τίποτα, θα τα αντιμετωπίσει όλα με ψυχραιμία και δε θα γκρινιάξει για μικροπράγματα, τότε μάλλον η τύχη σου κλείνει πονηρά το μάτι.

2. Του αρέσει το φαγητό: Προσοχή, δεν εννοώ να είναι φαταούλας ούτε φυσικά και να είναι 30 κιλά συν. Εννοώ να απολαμβάνει το φαγητό, να το εκτιμάει και να μην είναι υστερικός. Ο άνθρωπος που έχει καταφέρει να φέρει σε ισορροπία την αγάπη για τα κολασμένα εδέσματα και τη φυσική κατάσταση, είναι πραγματικά ευτυχισμένος και ολοκληρωμένος. Από έναν τέτοιον άνθρωπο, το μόνο που περιμένεις, είναι να είναι και άριστος στις υπόλοιπες υποχρεώσεις του

3. Την οπτική επαφή δεν τη φοβάται: Σε κοιτάζει κατευθείαν στα μάτια με βλέμμα που μαγνητίζει; Μένει για περισσότερη ώρα από το επιτρεπτό φέρνοντάς σε, σε ευχάριστη αμηχανία. Δύο είναι τα ενδεχόμενα: Ή είναι κοιμισμένος ή είναι Δον Ζουάν. Ξεκάθαρα σου εύχομαι το δεύτερο

4. Είναι καλός οδηγός: Στατιστικά, οι άντρες είναι καλύτεροι οδηγοί από τις γυναίκες-χωρίς φυσικά αυτό να εμπεριέχει καμία αντιφεμινιστική τάση-. Ο άντρας λοιπόν, που είναι ήρεμος στο τιμόνι, οδηγεί με προσοχή, έχει σωστή συμπεριφορά και παρκάρει με δύο μανούβρες, είναι σίγουρα το κελεπούρι που έλειπε από τη ζωή σου.