Μήπως είσαι μόνη γιατί είσαι επιλεκτική; Δες τα σημάδια

Γωγώ Φούντα
Μήπως είσαι μόνη γιατί είσαι επιλεκτική; Δες τα σημάδια

Παραδίνεις σημασία στη λεπτομέρεια βρε φίλη μου

Είσαι μόνη και ουχί απελπισμένη (εννοείται). Σαφώς και θα ήθελες να κάνεις μία σχέση, αλλά όσα ραντεβού βγήκες ήταν πλήρως αποτυχημένα. Είναι που βαρέθηκες; Είναι που δεν σου άρεσε και πολύ εκείνος; Μήπως όμως κι εσύ το παρακάνεις; Μήπως είσαι πολύ αυστηρή με τους ανθρώπους; Γιατί είπαμε, να σέβεσαι τον εαυτό σου, αλλά όχι και να του επιβάλλεις μία μόνιμη μοναξιά. Τα παρακάτω σημάδια θα σου λύσουν τις απορίες.

Σημάδι πρώτο:

Γνωρίζεις αγόρι, συμπαθές και γλυκό. Εκείνος, σε αντίθεση με το ρεύμα της εποχής, που θέλει τον άντρα να μη ζητάει ένα ρημαδοραντεβού, κάνει το πρώτο βήμα και σε πλησιάζει. Και παρόλο που ο χριστιανός δεν έχει κάτι στραβό, εσένα κάτι δε σου κολλάει. Αν μπορείς αυτό το κάτι να το εντοπίσεις, τότε πάμε καλά. Αν όχι, υπάρχει απλά η πιθανότητα να τρώγεσαι με τα ρούχα σου.

Σημάδι δεύτερο:

Κάνεις λίστα-πόσο ‘90s όλο αυτό καλή μου- και την ακολουθείς με… εκνευριστική ευλάβεια. Αν κάτι δεν συμπίπτει, τότε το αφήνεις γιατί δεν μπορείς να αναλώνεσαι και σε μετριότητες. Βέβαια η λίστα σου περιλαμβάνει τουλάχιστον 30 χαρακτηριστικά, και από ένα σημείο και μετά είναι έντονη η πεποίθηση ότι περιγράφεις star του Hollywood. Με λίγα λόγια, όμορφο, έξυπνο, γυμνασμένο, γλυκό, με καλή δουλειά, λεφτά, ταξίδια και φυσικά σκοπό το γάμο, θα βρει η Gigi Hadid γιατί είναι η Gigi Hadid. Όχι ότι εσύ δεν αξίζεις όλα αυτά, αλλά σε περίπτωση που στα αντίστοιχα, δεν καλύπτεις ούτε τα μισά, τότε τι συζητάμε; Θα πρέπει απλά να είσαι υπερτυχερή. Και γίνεται να τα αφήνεις όλα στην τύχη;

Mήπως είσαι σε rebound σχέση; 6 σημάδια που το μαρτυρούν

Σημάδι τρίτο:

Καλή η λεπτομέρεια, γιατί κάνει τη διαφορά, αλλά ας μην κολλάμε και σ’ αυτή. Δηλαδή αν είναι σε όλα άψογος και έχει απλά κενό ανάμεσα στα δόντια-ναι το έχω ακούσει αυτό-ή δεν αντέχεις το γεγονός ότι δε φοράει κολώνια, ή εσύ θέλεις μπουζούκια και εκείνος μπύρα σε μπαράκι που παίζει ροκ, όλα αυτά, δεν είναι λόγοι για να τον απορρίψεις, ή τουλάχιστον δεν είναι λόγοι για να μη βγεις μαζί του έστω ένα ραντεβού.

Σημάδι τέταρτο:

Οι φίλοι σου πλέον δε σου γνωρίζουν κανένα. Γιατί άραγε; Γιατί προφανώς δε θέλουν να σπρώξουν στο λάκκο με τα φίδια έναν άνθρωπο που συμπαθούν. Και τελοσπάντων, εφόσον ξέρουν ότι ακόμα και σε ένα παιδί που είναι μια χαρά, θα βρεις 15 ψεγάδια, δε βρίσκουν το λόγο να μπουν στη διαδικασία.

Οι άντρες μίλησαν: Υπάρχει καλός λόγος που εξαφανιζόμαστε μετά το πρώτο ραντεβού

Σημάδι πέμπτο:

Για να καταλάβεις ποια είναι η κατάσταση, εσύ περιμένεις να πάθεις ντουβρουτζά, να πέσεις ανάσκελα από έρωτα και να ζωγραφίζεις καρδούλες στα τζάμια των αυτοκινήτων. Αυτά συμβαίνουν σπάνια και μάλλον όχι αφού περάσεις τα 18. Με λίγα λόγια, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μην τα νιώσεις όλα αυτά, διότι πολύ απλά, όσο μεγαλώνεις, απομυθοποιείς κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Ένα από αυτά, είναι και ο ενθουσιασμός στον έρωτα. Δώσε βάση στο να ταιριάζετε και να περνάτε καλά. Και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν.

Και μην ξεχνάς… Δεν έχουν πάντα σημασία οι λεπτομέρειες.