Αυτό το άτιμο το καπάκι της τουαλέτας

Αυτό το άτιμο το καπάκι της τουαλέτας

Οι γυναίκες το θέλουν κάτω, οι άντρες πάνω.

Λοιπόν πρόσφατα άκουσα την απορία «Γιατί καθιερώθηκε ότι πρέπει να κατεβάζουμε το καπάκι για τις γυναίκες και όχι αυτές να το έχουν έτοιμο για εμάς;"Σε αυτό έχω να απαντήσω ότι πέραν από τους λόγους ιπποτισμού και αβρότητας υπάρχει και ένας βασικός που λέει ότι η καθερωμένη τουαλέτα δεν έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να κάθεσαι χωρίς καπάκι.

Μάλιστα είναι ιδαίτερα ενοχλητικό και πολλές γυναίκες χτυπάνε τη νύχτα που θα πάνε στο μπάνιο και κάποιος θα έχει ξεχάσει το καπάκι σηκωμένο. Εδώ η τεχνολογία απαντάει με τις lav nav προσθήκες όπου ενσωματώνουν έναν αισθητήρα και όταν το καπάκι είναι κατεβασμένο το φωτάκι είναι πράσινο ενώ αντίθετα είναι κόκκινο, οπότε ελαχιστοποιείτε την πιθανότητα να χωθείτε μέσα στα σκοτάδια και στον ύπνο σας κάπου τόσο στενόχωρα.

Η τεχνολογία στο καπάκι βέβαια έχει ξεφύγει τόσο πολύ που πλέον υπάρχουν τα καπάκια της Duravit σχεδιασμένα από τον Philippe Starck για υψηλά γούστα τα οποια εκτός του ότι είναι θερμαινόμενα διαθέτουν και μνήμη για δύο χρήστες, οπότε και προετοιμάζουν την τουαλέτα ανάλογα με τα γούστα του κυρίου ή της κυρίας.

Για να επανέλθουμε όμως στο ερώτημα του κυρίου ας πούμε ότι κάντε όπως νομίζετε και εκείνη θα καταλάβει, άλλωστε οι λεπτομέρειες δείχνουν τον άντρα.