Να πάει ή να μην πάει διακοπές με την παρέα του; Τελικά, τι θέλουν οι άντρες;

Να πάει ή να μην πάει διακοπές με την παρέα του; Τελικά, τι θέλουν οι άντρες;

Οι άντρες μας αποκαλύπτουν τι πραγματικά γίνεται στις διακοπές με τους φίλους τους.

Οι άντρες του γραφείου γράφουν εδώ στο Queen.gr το δικό τους γράμμα παραπόνων για τις διακοπές με τους φίλους του.

Κάθε καλοκαίρι η ίδια ιστορία. Δεν με πειράζει που έχεις κάνει σχέδια για να κάνουμε διακοπές μαζί. Το θέλω άλλωστε. Δεν με πειράζει που έχεις βρει ήδη το ξενοδοχείο, το μαγαζί που θα νοικιάσουμε το ξενοδοχείο, τις παραλίες που θα επισκεφθούμε και τα εστιατόρια που προτείνει το Trip Advisor. Καλά κάνεις και παρότι με πνίγει λίγο όλο αυτό, το αφήνω να περάσει γιατί έτσι κάνετε όλες σας. ΑΛΛΑ. Θέλω να πάω και διακοπές με την παρέα μου.

Δεν είναι ότι σε σνομπάρω ή ότι θέλω να γκομενίσω, ούτε πως κουράστηκα και θέλω να δω κάτι άλλο εκτός από εσένα. Απλά θέλω τους φίλους μου. Όχι δεν είναι το ίδιο να πηγαίνω μαζί τους για ποτά. Θέλω να πάμε διακοπές, να πεθάνουμε στα ποτά, να αράξουμε στις παραλίες μέχρι να βραδιάσει και να θυμηθούμε εκείνα τα ανέμελα χρόνια μας σαν πιτσιρικάδες. Αυτό δεν σημαίνει πως θέλω να γκομενίσω – το ξαναλέω. Πρέπει να καταλάβεις πως όσο περνάει ο καιρός, θα έχουμε όλο και λιγότερες ευκαιρίες να κάνουμε κάτι σαν παρέα. Κάποιοι από εμάς στην παρέα αρραβωνιάστηκαν. Άλλοι πάνε ήδη προς τα εκεί. Σε μερικά χρόνια από τώρα μπορεί να έχουμε και παιδιά. Δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή.

Προσπάθησε να καταλάβεις πως δεν έχει να κάνει με την σχέση μας. Έχει να κάνει πως εγώ και η παρέα μου τρέχουμε να προλάβουμε τον χρόνο, γιατί πολύ απλά γνωρίζουμε πως σε λίγο καιρό θα τον έχουμε μπροστά μας – μη σου πω και εναντίον μας. Οπότε μην μουτρώνεις. Άσε με να ξεφύγω από την καθημερινότητα και να θυμηθώ την αξία της παρέα που κάνει διακοπές. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα μου κάνει καλό και θα γεμίσει τις «μπαταρίες» μου και για εμάς.

Και όχι μηνύματα κάθε λίγο και λιγάκι ναι;