Οι άντρες μίλησαν: Για αυτό δε βλέπουμε τα stories σας

Οι άντρες μίλησαν: Για αυτό δε βλέπουμε τα stories σας

Ρωτήσαμε τους άντρες του Ratpack: «Γιατί ξαφνικά σταματάτε να κοιτάτε τα stories μας;»

Θέλει και ερώτημα;

Ώρες-ώρες αναπολώ τις… αθώες εκείνες ημέρες του Facebook. Τότε που αν ήθελες να κάνεις stalking κάποια γυναίκα, τη χάζευες όση ώρα ήθελες και αν ένιωθες την ανάγκη να της δείξεις ενδιαφέρον, έκανες ένα like (ή ένα poke) και καθάριζες. Η δουλειά γινόταν. Αν πάλι για τον άλφα ή βήτα λόγο θεωρούσες πως πρέπει να παραμείνεις κρυφός δίχως να δώσεις στίγμα, δεν χρειαζόταν δα πυρηνική φυσική. Απλώς έμενες άπραγος. Τόσο απλά.

Από τη μέρα όμως που μπήκε το Instagram στη ζωή μας και κυρίως τα stories, χωρίς να το θέλουμε μας γεννήθηκε… το κατασκοπευτικό δαιμόνιο και χάσαμε την μπάλα. Με λίγα λόγια αν δεν κοιτάξουμε το story αυτής που μας ενδιαφέρει για να μάθουμε πού είναι, με ποιον είναι και τι κάνει κάτι παθαίνουμε. Με τη μόνη διαφορά βέβαια ότι πλέον τίποτα δεν μένει κρυφό. Αν ρίξεις ματιά στο story της εκείνη θα το δει, θα το ξέρει και… θα χαρεί.

Οπότε κορίτσια…

Αν τύχει ποτέ και μέσα στους εκατοντάδες viewers του story σας από την παραλία με το καυτό μαγιό ή στο μπιτσόμπαρο την ώρα του χορού, δεν δείτε το όνομά μας προφανώς και δεν είναι επειδή δεν το πήραμε χαμπάρι. Είναι ξεκάθαρα γιατί δεν θέλουμε να δείτε ότι σας είδαμε. Είναι ο πιο ασφαλής τρόπος για να σας δείξουμε ότι σας αγνοούμε επειδή τάχα μου δεν το πήραμε χαμπάρι.

Παρόλα αυτά αν δείτε ότι μέσα στη λίστα βρίσκεται κάποιος κολλητός μας, να ‘στε σίγουρες. Δεν ήταν αυτός.

Οι άντρες μίλησαν: Υπάρχει καλός λόγος που εξαφανιζόμαστε μετά το πρώτο ραντεβού