Εγκεφαλογράφημα μετά τα one-night stand

Εγκεφαλογράφημα μετά τα one-night stand

Τι ακριβώς σκέφτεται ένας άνδρας, αμέσως μετά αφού ξυπνήσει μετά από μια βραδιά ξέφρενου σεξ με μια γνωστή-άγνωστη;

Αφού σας έδωσα τις 10 εντολές επιβίωσης από τα one-night stand ήρθε η ώρα να σας ανοίξω άλλο ένα παράθυρο για να μπείτε βαθύτερη στην ανισσόροπη ψυχοσύνθεση εμάς των ανδρών και να σας αποκαλύψω τι ακριβώς σκεφτόμαστε μετά από μια βραδιά σεξ με μια μέχρι πρότινος άγνωστη.

Tο πρώτο που αμέσως, λοιπόν, έρχεται στο μυαλό μας είναι σκόρπιες αναμνήσεις που προσπαθούμε να μοντάρουμε σε ένα δύσκολο puzzle που απαντά στις ερωτήσεις «ποια είναι αυτή, πότε τη γνώρισα και γιατί είναι δίπλα μου». Συνήθως, όταν κάνουμε one-night stand, κρίνοντας από τον εαυτό μου, έχουμε καταναλώσει αρκετές ποσότητες αλκοόλ με αποτέλεσμα αυτή που ξυπνά δίπλα μας να μην είναι πάντα όπως τη θυμόμαστε από το προηγούμενο βράδυ.

Η αμέσως επόμενη ανησυχία μας είναι η χρήση προφυλάξεων, γιατί ποιος ξέρει τι παρελθόν έχει η παρτενέρ μας. Τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα (ΣΜΝ) είναι πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μας και την επόμενη ημέρα, όταν η μέθη έχει περάσει, το τέρας των ΣΜΝ παίρνει και πάλι σάρκα και οστά απειλητικά μπροστά μας.

Από κει και πέρα στο μυαλό μας περιπλανιούνται από ιδεολογικές ανησυχίες (όπως «γιατί το έκανα τώρα αυτό;» ή «μήπως νιώθω μοναξιά;»), μέχρι πιο κατινίστικες σκέψεις για το πως θα το αφηγηθούμε στους φίλους μας στον καφέ το μεσημέρι (ναι, είμαστε και εμείς κουτσομπόληδες).

Τέλος, έρχεται η ώρα να σκεφτούμε και το άλλο μισό του κρεβατιού και το αν θέλουμε να το ξαναδούμε (φυσικά και δεν ελπίζουμε σε κάτι μακροπρόθεσμο, αφού τα one-nigh stand είναι σχέσεις-υπερταχείες χωρίς ουσιαστικό φλερτ ανάμεσα στα rendez-vous μέχρι το σεξ), τι ώρα θα ξυπνήσει για να φύγει και αν θα πρέπει να της ξανατηλεφωνήσω για να φανώ ευγενικός.

Βέβαια, μη φανταστείτε ότι βασανίζουμε τον εγκέφαλό μας. Ο χρόνος που τα σκεφτόμαστε όλα αυτά ισούται με το χρόνο που χρειαζόμαστε για να φτάσουμε από το υπνοδωμάτιο στο μπάνιο.