Τα 7 πράγματα που σίγουρα λατρεύεις όταν είσαι single

Τα 7 πράγματα που σίγουρα λατρεύεις όταν είσαι single

Ας πέσουν οι μάσκες

Ωραία η συντροφικότητα, η οικογένεια και όλα όσα φέρνουν μαζί τους. Ωστόσο, όλα αυτά, καλό θα είναι να γίνονται στο κατάλληλο timing και φυσικά με τον κατάλληλο άνθρωπο. Υπάρχουν όμως και κάποιες στιγμές-βασικά πολλές στιγμές- που την μοναξιά σου την απολαμβάνεις. Σε τέτοιο μάλιστα σημείο, που δεν θα τη χαλούσες με τίποτα στον κόσμο. Και όσο κι αν το αρνείσαι, υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που λατρεύεις όταν είσαι single.

Νetfilx… αυτό το θαύμα: Έχεις περάσει μία δύσκολη μέρα στη δουλειά, και το μόνο που θέλεις είναι να βγάλεις το τζιν που σε κόβει στον καβάλο, να βάλεις φαρδιά, σκισμένη (απαραίτητα) φόρμα και να κάτσεις στην καναπεδάρα σου να δεις το καινούριο επεισόδιο της αγαπημένης σου σειράς. Στο ειδυλλιακό αυτό σκηνικό που μόλις περιέγραψα, χωράει ένα σουβλάκι, ένα ποτήρι κρασί, άντε και ο σκύλος σου. Όχι όμως το αγόρι σου, που σίγουρα θα θέλει να δει κάτι άλλο, να κάνετε ζουζουνιές, ή θα σου παίρνει την κουβέρτα με αποτέλεσμα να κρυώνουν τα ευαίσθητα πατουσάκια σου. Eίσαι η Mrs Lonely και σ’ αρέσει!

giphy

Το κρεβάτι είναι ολόδικό σου: Και έρχεται η ώρα της νύστας-εκεί γύρω στις 11 γιατί είσαι και party animal-οπότε και κατευθύνεσαι στο κρεβατάκι σου, με μία σακούλα πατατάκια για τη νυχτερινή λιγούρα. Και έτσι, μασουλώντας και κάνοντας ψιχουλάκια, σε παίρνει ο γλυλός υπνάκος. Απλώνεσαι, κάνεις πιο πέρα τα εναπομείναντα πατατάκια, και απλά κοιμάσαι. Με τα φώτα ανοιχτά, και την τηλεόραση ανοιχτή. Αλλά δεν πειράζει. Ενοχλείται κανείς;

ooooooo

Το κινητό σου δεν έχει και τόση αξία: Δεν εννοώ να το έχεις χρυσοπληρώσει, αλλά προφανώς και δεν εξαρτάσαι από αυτό! Το αφήνεις στην ακρούλα του και το μόνο που σε απασχολεί είναι να δεις τα likes σου στη φωτογραφία που ανέβασες. Ούτε τι ώρα θα σε πάρει, ούτε γιατί έχετε τρεις ώρες να μιλήσετε, ούτε να παρακολουθήσεις που δίνει like και κατά συνέπεια να γίνεις έξαλλη. Είσαι άνετη, ήρεμη και κουλ. Αυτά είναι!

Φλερτ εσύ αγάπη μου: Μπορείς να μιλήσεις με όποιον θέλεις στο facebook, να πατήσεις άφοβα like στον κούκλο του διπλανού γραφείου, και να βγεις 35 ραντεβού την εβδομάδα. Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι οι ευκαιρίες έρχονται όταν είσαι σε σχέση, αλλά είσαι τσαχπίνα και δε σε φοβάμαι εσένα. Με λίγα λόγια, μπορείς να κάνεις ό, τι θέλεις, γιατί είναι άκρως διασκεδαστικό να γνωρίζεις νέους ανθρώπους και μάλιστα κάθε μέρα!

Είσαι ήρεμη: Όχι όταν έχεις καιρό να κάνεις σεξ δεν είσαι σε έξαλλη κατάσταση, είσαι σε καταστολή. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και όταν δεν έχεις σχέση. Δεν αγχώνεσαι για το πού βαδίζετε, δε σε νοιάζει να γυρίσεις νωρίς για να τον δεις και δεν έχεις το άγχος να βγεις έξω από το μαγαζί μέσα στο καταχείμωνο για να τον πάρεις τηλέφωνο. Γενικά… δε σε νοιάζει!

Είσαι τεμπέλα και γουστάρεις: Δεν αγχώνεσαι να κανονίσεις τι θα κάνετε την Κυριακή, ούτε πού θα πάτε διακοπές. Το μόνο που σε νοιάζει είναι να τεμπελιάσεις όσο περισσότερο μπορείς. Αν θέλεις βγαίνεις, αν δε θέλεις κάθεσαι και σπίτι χωρίς να κάνεις τίποτα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι προτάσεις θα έχεις. Διαλέγεις και παίρνεις.

Ασχολείσαι με την εμφάνισή σου: Η αλήθεια είναι ότι η σχέση προϋποθέτει εγκλεισμό, χουχούλιασμα, φαγητό άντε και κανένα σινεμά. Με λίγα λόγια, ξεχνάς τα ψηλοτάκουνα και τα σέξι σου φορέματα, ξεχνάς ακόμη και το μακιγιάζ, και μαθαίνεις αποκλειστικά και μόνο με αθλητικά και τζιν! OMG. Μοιραία, τα κιλά πολλαπλασιάζονται, η όρεξη για γυμναστήριο πάει περίπατο, και γενικά δε λες ότι είσαι και στην καλύτερή σου φόρμα. Ε αυτά όταν είσαι single δεν πρόκειται να συμβούν, γιατί πολύ απλά αναζητάς το έτερον ήμισυ.

nnvvvvv