Κορίτσι αναζητά κορίτσι

Κορίτσι αναζητά κορίτσι

Αν ο ερωτικός σου προσανατολισμός είναι οι γυναίκες και συμβαίνει να ανήκεις στο ίδιο φύλο τότε υποθέτω πως θα υπάρχει κάποια δυσκολία στο να αναγνωρίσεις ποια από το κορίτσια που γνωρίζεις έξω μπορούν να μοιραστούν τις ανησυχίες σου.

 

Κάποια τυπικά γνωρίσματα που ίσως σε βοηθήσουν χωρίς να είναι ο κανόνας είναι τα παρακάτω. Η εμφάνιση φυσικά είναι η πρώτη ένδειξη. Συνήθως οι κοπέλες που θέλουν να εκπέμπουν ανδρισμό προτιμούν να είναι ντυμένες άνετα. Το καλοκαίρι προτιμούν τις αντρικές βερμούδες και τα αμάνικα μπλουζάκια. Δεν φορούν make up και προτιμούν τα κοντά κουρέματα.

Αυτό τονίζω δεν είναι ο κανόνας γιατί υπάρχουν και εκείνες που αρέσκονται στο να ντύνονται θηλυκά και να φορούν τακούνια. Μια συζήτηση περί μουσικής και κινηματογράφου μπορεί επίσης να σε κατατοπίσει. Αν για παράδειγμα έχει δει δύο φορές το «Imagine me and you» και το «Kissing Jessica Stein» ή αν στο αυτοκίνητο έχει αυτοκόλλητο της Kate Perry και ακούει The Murmors έχεις σοβαρές πιθανότητες να έχεις χτυπήσει τον κατάλληλο στόχο.

Η βασικότερη πάντως ένδειξη είναι, όπως και με τους άνδρες, στο πως σε κοιτάει κάποια γυναίκα. Όταν κάποιος σε φλερτάρει άνδρας ή γυναίκα αν μη τι άλλο το πρώτο που θα κάνει είναι να καρφωθεί πάνω σου, όχι;