Πρώτο ραντεβού: Πόσες μέρες πρέπει να περιμένεις για να του στείλεις μήνυμα;

Πρώτο ραντεβού: Πόσες μέρες πρέπει να περιμένεις για να του στείλεις μήνυμα;

Ρωτήσαμε τα αγόρια και μας είπαν

Όσο αμήχανο μπορεί να είναι το πρώτο ραντεβού, άλλο τόσο απολαυστικό μπορεί να γίνει. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να συζητάς με έναν άνθρωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά, να έχεις την αμφιβολία και την αγωνία αν του αρέσεις και αν περνάει καλά, και τελικά να η καρδούλα σου να πηγαίνει σαν ταμπούρλο την ώρα του αποχαιρετισμού (υπέροχα πράγματα). Και πες ότι το ραντεβού τελείωσε, όλα πήγαν καλά και εννοείται πως θέλεις να τον ξαναδείς. Και επειδή είσαι γυναίκα-πρωτοβουλία, δεν πρόκειται να αφήσεις τίποτα στην τύχη –πόσο μάλλον στην κρίση του-και έχεις ήδη αποφασίσει ότι εσύ θα είσαι αυτή που θα στείλει μήνυμα!

Προφανώς και αν σου στείλει αυτός αμέσως μετά να σου πει ότι πέρασε ωραία και να σε ρωτήσει αν έφτασες με ασφάλεια σπίτι σου-σε περίπτωση που το έπαιξες πολύ ανεξάρτητη και αρνήθηκες να σε συνοδεύσει αυτός- είναι κάτι ευπρόσδεκτο, και μακάρι τα πράγματα όντως να σου έρθουν έτσι.

Σε περίπτωση όμως, που εκείνος είναι κάπως πιο… διστακτικός, ή τελοσπάντων δεν είναι και ανοιχτό βιβλίο για να μπορέσεις να καταλάβεις, τελικά αν του άρεσες τόσο ώστε να θέλει να σε ξαναδεί και μάλιστα σύντομα, παρακάτω, σου έχω το ιδανικό χρονικό περιθώριο που μπορείς να του στείλεις μήνυμα από τη στιγμή που θα χωριστείτε και μετά.

giphy 3

Ρωτήσαμε λοιπόν τα αγαπητά μας αγόρια, και καταλήξαμε στα εξής. Δες την παρακάτω gallery: