Είσαι single; 5 πράγματα που σίγουρα θα σου συμβούν κατά τη διάρκεια των γιορτών (video)

Γωγώ Φούντα
Είσαι single; 5 πράγματα που σίγουρα θα σου συμβούν κατά τη διάρκεια των γιορτών (video)

Περαστικά σου!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος-μοιραία θα έλεγα- προετοιμαζόμαστε με ιδιαίτερη χαρά και ανυπομονησία για τα Χριστούγεννα, λες και θα τα περάσουμε σε κάποιο σαλέ στις Άλπεις. Τελοσπάντων, επειδή δεν θέλω να είμαι μίζερη και κακιασμένη, θα προσπαθήσω να σε βάλω στο εορταστικό το mood είτε το θέλεις είτε όχι. Επειδή όμως νιώθω να βαριέμαι τους κλασικούς οδηγούς με το πού να πας στις γιορτές κτλ κτλ –αν έχεις παρέα παντού καλά είναι- λέω να ασχοληθώ με αυτούς που δεν έχουν παρέα, ίσως και στον ήλιο μοίρα. Βασικά θα ασχοληθώ με τους singles - τις single γυναίκες για την ακρίβεια - και όλα αυτά που θα βιώσουν τις όμορφες τούτες μέρες. Μη σκας φίλη μου, δεν είσαι μόνη!

Σίγουρα θα θέλεις να βγεις σε κάποιο ωραίο μαγαζί

Αλλά καλώς ή κακώς, δεν έχεις παρέα. Λυπάμαι που στο λέω έτσι απλά και ίσως ωμά, αλλά μιας και τα χρόνια περνούν, οι περισσότεροι φίλοι σου είναι είτε παντρεμένοι με παιδιά είτε δεσμευμένοι και σε κάθε περίπτωση καμία όρεξη δεν έχουν να βγαίνουν για ποτάρες μέσα στον κόσμο. Θα σου αντιπροτείνουν να πας από το σπίτι να αράξετε και να δείτε ταινία, αλλά… ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ. Καταλαβαίνεις ότι αυτό έχουν να σου προσφέρουν τη δεδομένη στιγμή αλλά εσένα δεν σου κάνει. Και απλά κάθεσαι σπίτι σου. Συγνώμη δεν έχεις ούτε μία single φίλη κι εσύ ρε κορίτσι μου; Αλλά θα μου πεις… Μήπως αυτές βγαίνουν;

Και κάπως έτσι σε πιάνει καταναλωτική μανία

Καλέ τι σκας για να βγεις για ποτά και φαγητά; Από την μοναξιά και την μιζέρια σου, έχεις φάει όλο τον μισθό σε ψώνια, τα οποία δεν πρόκειται να σου χρειαστούν πουθενά! Σε καταλαβαίνω και δε θα σε κρίνω. Λύνεις και το πρόβλημά σου κάπως έτσι. Γιατί να προβληματιστείς για το πού θα πας; Αφού δεν έχεις δεκάρα τσακιστή που λένε.

giphy 1

Και ακούς και για τις εκδρομές που θα κάνουν οι γύρω σου…

Και σου λένε: Μα γιατί δεν πας κι εσύ κάπου; Είναι πολύ δύσκολο να σκεφτεί κάποιος την απάντηση: Γιατί δεν έχω παρέα!!! Ή ακόμα χειρότερα, αυτοί που έχουν παιδιά: Καλά αν ήμουν ελεύθερη τον κόσμο θα είχα γυρίσει. Στο μεταξύ τη θυμάσαι και ελεύθερη που δεν ξεκολλούσε από τον καναπέ. Τι να της πεις; Το μόνο που κάνεις είναι να κουνάς συγκαταβατικά το κεφάλι. Δεν αξίζει να βριστείς χρονιάρες μέρες. Πίστεψέ με.

Και τελικά…

Καταλήγεις στο οικογενειακό τραπέζι να τρως τα ίδια φαγητά, να ακούς τα ίδια αστεία και να πίνεις το ίδιο κρασί. Μην παρεξηγηθώ… Δεν υπάρχει σημαντικότερο πράγμα από την οικογένεια και είσαι πολύ τυχερή που την έχεις. Απλώς κάποιες φορές και λίγη ποικιλία δεν βλάπτει. Αυτό… Σε κάθε περίπτωση ό, τι και να λέμε, εσύ το χοιρινό της θείας σου θα φας και φέτος!

giphy

Αλλά δίνεις μία υπόσχεση

Του χρόνου δεν θα μιζεριάσω. Θα έχω φροντίσει και θα έχω κάνει νέες παρέες, μη σου πω θα είμαι και σε σχέση. Θα έχω οργανώσει καλύτερα το πρόγραμμά μου και θα το έχω γεμάτο δραστηριότητες και συναντήσεις. Και κάπως έτσι, με τη θετική αυτή σκέψη, κλείνεις και αυτή τη χρονιά. Μπράβο φίλη μου, το παν είναι η ψυχολογία.

Πάρε και λίγο Love Actually έτσι για να σε βγάλω εκτός εαυτού: