Δεν είσαι φαν των γιορτών; Ένα μίνι οδηγός για να επιβιώσεις τις μέρες αυτές

Γωγώ Φούντα
Δεν είσαι φαν των γιορτών; Ένα μίνι οδηγός για να επιβιώσεις τις μέρες αυτές

Με αγάπη για σένα

Δεν ξέρω αν έχεις νιώσει κι εσύ την ευφορία των ημερών, την αστερόσκονη που λούζει τον καθένα μας ξεχωριστά και την αγάπη να φωλιάζει μέσα στην παγωμένη σου καρδούλα. Τι; Όχι; Δικιά μου είσαι τότε! Για τον οποιοδήποτε λόγο δεν είσαι φαν των γιορτών, ή τουλάχιστον όχι φέτος, μου είναι παντελώς αδιάφορο, σου έχω καλά νέα. Αποφάσισα λοιπόν, ότι αυτό που δεν μου είναι αδιάφορο, είναι το πώς θα σε βοηθήσω να επιβιώσεις τις περίεργες αυτές ημέρες. Μη σκας… Τα πράγματα είναι πολύ απλά!

Το πάρτι της εταιρείας

Φίλη μου γλυκιά και αγαπημένη, κάποιοι συντηρητικοί θα σου πουν ότι δεν υπάρχει λόγος να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο στο πάρτι της εταιρείας και θα πρέπει να είσαι σφιγμένη και κυρία. Έλα σε παρακαλώ πολύ. Ντύσου ωραία και πήγαινε να διασκεδάσεις. Δεν λέω φυσικά να γίνεις λιώμα, αλλά λίγο αλκοόλ για να ανέβει η διάθεση δε χάλασε ποτέ κανένα. Και πού ξέρεις; Ίσως ήρθε η ώρα να σου μιλήσει επιτέλους και ο συνάδελφος που έχεις βάλει στο μάτι τα τελευταία 2 χρόνια!

Τα δώρα

Μα δεν είναι υπέροχα τα δώρα; Φυσικά όταν έχουν αποδέκτη εσένα! Με λίγα λόγια, και αφού φέτος είσαι σε έξαλλη κατάσταση, αγνόησε παντελώς τα διάφορα δώρα που θα πρέπει να αγοράσεις, βαφτιστήρια, ανίψια και παιδιά φίλων-έχουν γονείς να τους πάρουν αυτοί-δώσε μία αγκαλιά στους γονείς σου, θα γίνουν πολύ ευτυχισμένοι ακόμη και με αυτό, και ξόδεψε τα λιγοστά σου χρήματα στον εαυτό σου και μόνο. Θα είναι κομμωτήριο; Θα είναι ένα ωραίο φόρεμα; Θα είναι μασάζ και σπα; Θα τα βάλεις στον κουμπαρά για να πας ταξίδι; Σημασία έχει ότι θα γυρίσουν σε σένα. Κατάλαβες;

giphy 1

Είσαι και λίγο καλός άνθρωπος;

Κάνε τραπέζι στο σπίτι σου! Και μόνο η προετοιμασία θα σε κρατήσει τόσο απασχολημένη, που δεν θα έχεις χρόνο να σκέφτεσαι τα χάλια σου!!! Το καλό στην προκειμένη, είναι ότι θα γίνουν όλα με τους δικούς σου όρους. Το φαγητό που σου αρέσει, η μουσική που προτιμάς, το ποτό σου και γενικότερα ό, τι κάνει εσένα ευτυχισμένη! Κάπως έτσι, και την μέρα θα έχεις περάσει όπως ακριβώς θέλεις, και θα δώσεις την εντύπωση της καλής οικοδέσποινας.

giphy

Γυμνάσου

Αν νόμιζες ότι τις μέρες αυτές τα γυμναστήρια είναι γεμάτα από μίζερους που δεν έχουν παρέα, κάνεις μεγάλο λάθος. Ας πούμε καλύτερα, ότι οι άνθρωποι αυτοί αγαπούν το σώμα και τον εαυτό τους λίγο περισσότερο, και γι’ αυτό τον φροντίζουν. Εξάλλου, τίποτα δε συγκρίνεται με ένα άδειο γυμναστήριο και όλα τα όργανα στη διάθεσή σου. Μετά το τέλος της άδειας, πας ένα στοίχημα ότι θα γυρίσεις στο γραφείο και θα είσαι η μόνη που θα παραμένεις φιτ;