Ο σύζυγος σας, ψάχνει για γραμματέα;

Ο σύζυγος σας, ψάχνει για γραμματέα;

Βρείτε την εσείς καλύτερα.

Γελάτε , τώρα, εσείς. Ξεπερασμένο και τετριμμένο, σκέπτεστε. Τετριμμένο ναι, ξεπερασμένο, δεν θα το έλεγα.

Για να μην κάνουμε αναφορές σε Ελληνικές ταινίες, διάσημους άντρες που παντρεύτηκαν τις βοηθούς τους και γνωστούς και φίλους, ας σκεφτούμε γιατί είναι τόσο συνηθισμένη μία τέτοιου είδους εξωσυζυγική σχέση.

Αρχικά διότι οι σύζυγοι μας, δεν κάνουν συνέντευξη για να προσλάβουν γραμματέα, αλλά casting. Δεν το παραδέχονται ποτέ, αλλά ακόμα κι αν αναγκαστούν (η Τατιάνα ξέρει τέλεια Ρώσικα. Θα τα μάθει και τα Ελληνικά σιγά-σιγά), θα ακούσετε τη θεωρία περί «βιτρίνας» και «πρώτης εντύπωσης» που αποκομίζει κάποιος για το γραφείο.

Επίσης, οι άντρες με κύρος, μεγάλη θέση στη δουλειά αλλά και οικονομική άνεση, ίσως, ασκούν μεγάλη γοητεία στις γυναίκες, οι οποίες τους διεκδικούν πιεστικά. Πόσο θα αντιστέκονται κι αυτοί νομίζετε;

Λίγο οι πολλές ώρες που περνούν μαζί στο γραφείο, λίγο η ρουτίνα της συζυγικής ζωής, λίγο ο ενθουσιασμός για το κρυφό και απαγορευμένο, δεν θέλει και πολύ.

Γι΄αυτό σας λέω. Υπάρχουν κάτι... κλώνοι της συγχωρεμένης της Βασιλειάδου, εκεί έξω στην αγορά εργασίας, με εξαιρετικά προσόντα και γνώσεις. Προσλάβετε εσείς μία, «δώρο» για το σύζυγο σας.