Σεξ σε χρόνο dt

Σεξ σε χρόνο dt

Θυμάστε το τραγούδι του Stevie Wonder «Signed, sealed, delivered, I'm yours»; Κάπως έτσι κύλησε το σαββατόβραδό μου, καθώς πακεταρίστηκα και έψαξα αυτόν για τον οποίο θα γίνω το απρόσμενο δώρο του.

Το προηγούμενο Σάββατο βγήκα με διάθεση πραγματικής ύαινας που αναζητά το θύμα της. Θα έκανα σεξ ο κόσμος να χαλούσε και έτσι και έγινε, μόνο που ήταν το πιο γρήγορο one-night stand που έκανα ποτέ.

Πήγα σε ένα γνωστό μπαρ του κέντρου με δυο φίλους μου και τα μάτια μου λειτούργησαν ως scanner, ψάχνοντας γύρω μου σε ακτίνα 360ο για κάποιον άνδρα που θα μπορούσε να ικανοποιήσει τις επιθυμίες μου, αλλά θα ήταν και στα standards μου (ψηλός, καλοσχηματισμένος, ωραία ντυμένος και με σπινθηροβόλο βλέμμα).

Να σας πω την αλήθεια, δυσκολεύτηκα στην αρχή, όμως μετά από δυο ποτά όλα έγιναν λίγο πιο όμορφα στα μάτια μου. Και τελικά, βρέθηκε. Μπήκε από την είσοδο ένα αγόρι στην ηλικία μου περίπου που κατάφερε να με κάνει να καρφώσω τη ματιά μου πάνω του. Το κατάλαβε και κολακευμένος μου χαμογέλασε. Τον χαιρέτησα, τον ρώτησα το όνομά του, μειδίασα, πλησίασα και τον φίλησα. Τόσο απλά. Μετά από δέκα λεπτά φύγαμε, πήγαμε σπίτι του, κάναμε ολονύκτιο σεξ, κοιμηθήκαμε και το πρωί έφυγα έχοντας μια γλυκιά ανάμνηση, χωρίς ανταλλαγές τηλεφώνων, χωρίς αμήχανες στιγμές και χωρίς ενοχές.

Ήταν το πιο γρήγορα κανονισμένο one-night stand της ζωής μου και ίσως το πιο απενοχοποιημένο σεξ που έκανα, χωρίς το άγχος του πρώτου rendez-vous και της επίδοσης. Απλά, ωμά, σεξ.

Αναστασία, ετών 24