4 tips για το πιο σέξι χριστουγεννιάτικο βράδυ με τον καλό σου

4 tips για το πιο σέξι χριστουγεννιάτικο βράδυ με τον καλό σου

Μα είναι η πιο όμορφη μέρα του κόσμου

Χριστούγεννα σήμερα, μάλλον η πιο όμορφη μέρα όοοοολης της χρονιάς, και όπως είναι φυσικό, η διάθεση είναι ανεβασμένη και χαρούμενη. Και αφού φίλη μου τελειώσεις με τα οικογενειακά τραπέζια, τις γιορτές και τις ευχές, ήρθε η ώρα να κοιτάξεις και λίγο τον εαυτό σου. Πάντα λοιπόν σε συνάρτηση με τον καλό σου, μπορείς να αφιερώσεις την αποψινή βραδιά σε εσάς τους δύο μόνο και να περάσετε...ζάχαρη! Παρακάτω, σου έχω μερικά άκρως...spicy tips για να το καταφέρεις!

1. To τζάκι σας, σε περίπτωση που υπάρχει, θα πρέπει να παίξει πολύ βασικό ρόλο στη συνεύρεση αυτή. Ξέρεις τώρα ποιος είναι ο συνδυασμός: Φλοκάτη ακριβώς μπροστά, εντάξει αν δεν έχεις φλοκάτη βάλε και κουρελού, 2 ποτήρια λευκό κρασί, και απόσταση αναπνοής από το τζάκι ώστε η φωτιά να σας καίει τα πρόσωπα. Απαραίτητο στοιχείο είναι η χριστουγεννιάτικη κάλτσα που θα κρέμεται οπωσδήποτε. Μα δεν είναι η πιο ρομαντική εικόνα;

2. Προφανώς και τα εσώρουχά σου σήμερα δε θα πρέπει να είναι συμβατικά και ίδια με τις άλλες φορές. Με λίγα λόγια, ήρθε επιτέλους η ώρα να βάλεις εκείνο το κόκκινο δαντελωτό σύνολο με τις φουντίτσες και να το παίξεις σέξι Αγιο Βασιλίτσα-ναι είναι μπανάλ και παρωχημένο αλλά οι άντρες με αυτά τρελαίνονται-.Γενικά ζήσε όλο το όνειρο της ημέρας. Αν είσαι βέβαια γυναίκα με χιούμορ και πυγμή, σου προτείνουμε να ντυθείς καλικάντζαρος ή ακόμα και χριστουγεννιάτικο δεντράκι. Θα δυσκολευτείς λίγο στην προετοιμασία, αλλά σκέψου ότι θα είσαι one of a kind.

3. Η βραδιά, δεν ξέρουμε αν σου το είπαμε, αλλά θα έχει και μουσικό χαλί. Προφανώς και θα βάλεις κάτι από τα παλιά, πιο ατμοσφαιρικό και ήρεμο- Frank Sinatra, Dean Martin, ξέρεις εσύ -μιας και εφόσον το σεξ σας σήμερα είναι εορταστικό, θα πρέπει και η μουσική να είναι κάπως πιο επίσημη. Καλό θα ήταν φυσικά όταν τα αίματα ανάψουν να μην το γυρίσετε στα ελληνικά γιατί δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα.

4. Και φυσικά οφείλεις να δώσεις ένα δώρο στον καλό σου, εκεί ακριβώς κάτω από το δέντρο σας το στολισμένο. Για παράδειγμα: Μπορείς να πάρεις ένα γιορτινό sex toy, ναι φυσικά και υπάρχουν, και να το τυλίξεις σε ένα όμορφο κουτί. Στη συνέχεια πάρε το πιο πονηρό σου βλέμμα και προσφερέ του το! Θα ενθουσιαστεί σίγουρα. Αν πάλι δεν έχεις πάρει κάτι, μπορείς να του γράψεις σε ένα χαρτάκι κάτι που θέλεις να σου κάνει πολύ, ή που θέλει εκείνος-βασικά το δεύτερο είναι όντως δώρο-. Βάλε και λίγη χρυσόσκονη για το εορταστικό του θέματος και είσαι έτοιμη.