4 σημάδια που μαρτυρούν ότι μάλλον... δεν είναι παιδί για γάμο

4 σημάδια που μαρτυρούν ότι μάλλον... δεν είναι παιδί για γάμο

Σε περίπτωση που είναι ο καλός σου... λυπάμαι!

Καλώς ή κακώς, κακώς αν με ρωτάς αλλά τελοσπάντων, εμείς τα κορίτσια από τη στιγμή που θα περάσουμε την ηλικία των 30, άντε 32 βαριά, ένα άγχος με το γάμο και τη δημιουργία οικογένειας μας πιάνει. Απολύτως κατανοητό, αλλά μεταξύ μας, δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας, πόσο μάλλον πανικού. Καταλαβαίνω βέβαια, ότι έχεις ανάγκη να ξέρεις, αν ο άνθρωπος με τον οποίο είσαι μαζί, μπορεί να σου προσφέρει κάτι πιο σταθερό και σίγουρο. Και ακριβώς επειδή το καταλαβαίνω, σου έχω τα σημάδια για να καταλάβεις, ότι μάλλον δεν είναι φτιαγμένος για γάμο. Τουλάχιστον όχι με σένα.

Ο βιαστικός

Για κάποιο λόγο βιάζεται. Από τον πρώτο μήνα έχει εκφράσει την πρόθεσή του να σε παντρευτεί, γιατί σίγουρα δεν έχει ξανανιώσει έτσι, ενώ ήδη μιλάει για τα ονόματα των παιδιών σας. Μη χαίρεσαι και προφανώς μην παίρνεις στα σοβαρά αυτά που λέει. Η βιασύνη έχει να κάνει με τη δική του ανασφάλεια και όχι με τον έρωτά του για σένα. Αλήθεια σου λέω, δύσκολα θα συνεχιστεί η σχέση σας, πόσο μάλλον να φτάσει σε γάμο.

Το sidekick (θα σου εξηγήσω)

Όπως ακριβώς ο Batman είχε τον Robin έτσι έχεις κι εσύ το Σωτήρη. Δεν παίρνει καμία πρωτοβουλία και σε ακολουθεί σε ό, τι κι αν προτείνεις. Ταξίδι θες; Θα πάτε. Συγκατοίκηση θες; Θα την κάνετε; Γάμο θες; Θα παντρευτείτε! Το θέμα είναι εσύ πόσο θα αντέξεις. Γιατί φίλη μου κακά τα ψέματα, αλλά δεν είναι και το καλύτερο να έχεις μία κούκλα για άντρα. Καταλαβαίνεις φαντάζομαι τι εννοώ.

Ο καριερίστας

Πού τον χάνεις πού τον βρίσκεις, ή θα δουλεύει ή θα ασχολείται με νέα projects και επιχειρηματικά σχέδια (έχει δεν έχει το κεφάλαιο αυτό δεν είναι πρόβλημα). Είναι ένας άνθρωπος απολύτως αφιερωμένος στο στόχο του, ο οποίος καμιά φορά δεν είναι σαφής, και το μόνο που τον απασχολεί είναι η επίτευξη του στόχου αυτού. Εσύ φυσικά μπαίνεις σε δεύτερη μοίρα γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει χώρος εξίσου μεγάλος στο… ιδιαίτερο κεφάλι του.

Το πάθος είναι μεγάλο

Ο έρωτάς σας κεραυνοβόλος. Κάνετε καταπληκτικό σεξ και όταν είστε μαζί δεν αντέχετε να μην ακουμπάτε ο ένας τον άλλο. Όλο αυτό μέχρι στιγμής είναι τέλειο και ιδανικό, αλλά υπάρχει ένα πολύ μεγάλο μειονέκτημα: Όταν το πάθος κοιμάται, εσείς οι δύο τι κάνετε; Μήπως από ένα σημείο και μετά αντί να νιώθεις πάθος νιώθεις απλά… άγχος; Μήπως όταν του λες να συζητήσετε λίγο πιο σοβαρά για τη σχέση σας (την οποία και ακριβώς σχέση δε λες), εκείνος αρχίζει και σε γδύνει και μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου κάνετε σεξ (και ποτέ εκείνη τη συζήτηση;). Πιστεύεις αλήθεια ότι θα αλλάξει ποτέ;