Οι φίλες μου μου κάνουν καλό

Οι φίλες μου μου κάνουν καλό

Έχω πολλές φίλες και ήρθε η ώρα να τους αποδώσω τα δέοντα για όσα έχουν συνεισφέρει στη ζωή μου μέχρι τώρα.

Είμαι από τα αγόρια που έχει πολλούς φίλους γένους θηλυκού (a.k.a. φίλες). Φταίει που πήγα σε ιδιωτικό σχολείο, που έχω δυο αδερφές, ή ίσως που σπάνια χωρίζω με τσακωμούς και φασαρίες, όμως, γυναίκες στον φιλικό μου κύκλο υπήρχαν και υπάρχουν πάντα πολλές και μου έχει βγει, αλήθεια, μέχρι τώρα σε πολύ καλό. Αποφάσισα, λοιπόν, σήμερα να τους αποδώσω τα δέοντα για την πολύτιμη βοήθειά τους όλα αυτά τα χρόνια, απλά με το να αναφέρω τους τρεις πιο σημαντικούς τομείς που οι φίλες μου είναι οι κατάδικοί μου άγγελοι του Charlie και με ξελάσπωσαν.

  • Μόδα. Αν και δεν ανήκω στα αγόρια που δεν έχουν ιδέα από μόδα, ένεκα της ανατροφής που μου έδωσε η μητέρα μου και των περιπάτων που έκανα στις boutiques της Αθήνας από μικρός, πάντα μια γυναικεία συμβουλή είναι απαραίτητη. Χρειάζεται ακριβώς τότε που θα μου πει «Μ' αυτό θα βγεις έξω;». Άσε που ξέρετε πολύ καλά τι πρέπει να φορέσουμε και ποια στοιχεία του κορμιού μας πρέπει να αναδείξουμε, για να λιγωθείτε με το που μας δείτε.
  • Δώρα. Είστε οι καλύτερες διερμηνείς δώρων. Για να γίνω πιο κατανοητός, σας θέλω δίπλα μου όταν αγοράζω δώρο στο κορίτσι μου, γιατί θα ξέρετε να μου πείτε αν σημαίνει «πρέπει να μάθεις να μαγειρεύεις» ή «πρέπει να γίνεις πιο πρόστυχη στο σεξ», ενώ εγώ απλά ήθελα να αγοράσω ένα πολυμίξερ, ή ένα λαστιχένιο εσώρουχο για να διασκεδάσουμε το σαββατοκύριακο.
  • Κοριτσίστικες ερμηνείες. Είστε εκεί, δίπλα μου, να με βοηθάτε να ερμηνεύσω τα μηνύματα που μου στέλνει το νέο μου κορίτσι και να μην την παρεξηγήσω. Αλλά είστε και εκεί να μου πείτε τι πρέπει ή όχι να απαντήσω για να μη φανώ απεγνωσμένος, ή καθημερινός τύπος, ή πολύ brutal ή πολύ φλύαρος.

Σας ευχαριστώ, άγγελοί μου.