Επιστροφή στο σπίτι

Επιστροφή στο σπίτι

Κρίση και οικονομία μετατρέπουν το σπίτι στην πιο σύγχρονη μόδα.

Σε καιρούς κρίσης, όπως αυτούς που διανύουμε, οι αλλαγές είναι ραγδαίες. Σε μια χώρα με συμπεριφορές που προσδιορίζονται πλέον απόλυτα από το παραμικρό ευρώ, η καθημερινότητα έχει ανάγκη τους δικούς της κανόνες. Σε ένα τέτοιο πλαίσιο νέοι όροι έρχονται να υπογραμμίσουν, να περιγράψουν ή ακόμα να θέσουν νέους όρους του lifestyle.

Το "homedugence" (βγαλμένο από τις λέξεις "home" και "indulgence") υποδηλώνει την καλοπέραση μέσα στο σπίτι, η οποία φαίνεται να είναι και το next big thing! Ο προσωπικός χώρος ξεφεύγει από τους μίζερους συνειρμούς του "cocooning" και εμπεριέχει μια πιο δυνατή χρήση και εκμετάλλευσή του τόσο για ψυχαγωγία όσο και για οικονομία. Με λίγα λόγια μιλάμε για ποικίλους τρόπους προκειμένου να διατηρηθεί η ποιότητα της καθημερινότητας με πιο μικρούς οικονομικούς πόρους.

Μαγειρική με φίλους, internet, dvds, karaoke, διάβασμα βιβλίου, γυμναστική μέσα στο σπίτι, προσωπική περιποίηση με μάσκες και μασάζ, κηπουρική, διακόσμηση... είναι μερικές μόνο από τις δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε μέσα στο προσωπικό σας χώρο, να συσφίξετε τις σχέσεις με κοντινά πρόσωπα και να κάνετε μια καλή δόση οικονομίας! Επενδύστε στο χώρο του σπιτιού και περάστε ποιοτικό χρόνο μόνοι σας, με το σύντροφο ή με τους αγαπημένους φίλους.