Μακριά από τον σύντροφό σου στην καραντίνα; Aκολούθησε τις παρακάτω συμβουλές

Μακριά από τον σύντροφό σου στην καραντίνα; Aκολούθησε τις παρακάτω συμβουλές

Καραντίνα είναι, θα περάσει!

Δύσκολη περίοδος, δύσκολη και η καθημερινότητα. Εσύ κλεισμένη στο σπίτι και... εκείνος στο δικό του. Και το ακόμα χειρότερο; Φρέσκο το ειδύλλιο. Από εκεί που κοιταζόσασταν και τρέχατε στα ξέφωτα πιασμένοι χέρι χέρι, τώρα πρέπει να αντιμετωπίσετε τη σκληρή πραγματικότητα: Ποιος ξέρει σε πόσο καιρό θα ξαναδείτε ο ένας τον άλλο! Και το σεξ; Χαιρέτησέ το για αρκετό καιρό. Σε καταλαβαίνω φίλη μου και σε νιώθω. Γι' αυτό κι εγώ, σου ετοίμασα μερικά tips για να μπορέσεις να επιβιώσεις τις δύσκολες αυτές ημέρες!

Κανονίστε καθημερινά ραντεβού

Ναι προφανώς και δεν εννοώ πρόσωπο με πρόσωπο, αλλά μέσω skype, messenger ή σε όποιο άλλο μέσο υπάρχει κάμερα. Μπορείτε να τρώμε μαζί πρωινό, να πίνετε το καφεδάκι σας, ή ακόμα καλύτερα το βράδυ, να πίνετε μαζί ένα ποτό. Να λέτε τα νέα σας (λιγοστά το ξέρω), να διασκεδάζετε λίγο την κατάσταση και γενικά να ακούτε ο ένας τη φωνή του άλλου. Σημαντικό φίλη μου: Πριν τη ζωντανή σύνδεση, χτένισε λίγο τα μαλλάκια σου και φόρεσε το φούτερ που πάει με τα μάτια σου. Ε;

Η ώρα του cyber sex ή και του phone sex (δεν θα τα χαλάσουμε εκεί)

Κι αν έχουν γραφτεί θέματα περί αυτού. Ήρθε η ώρα να τα εφαρμόσεις. Νιώθεις άβολα να υπάρχει κάμερα; Μπορείς να μας δείξεις το ταλέντο σου στη... συγγραφή! Και μη νιώθεις άσχημα. Πίστεψέ με, όλοι αυτό κάνουν. Δε βγαίνει αλλιώς η καραντίνα φίλη μου.

Κάντε σχέδια

Και έτσι όπως σε βλέπει στην κάμερα κουκλίτσα και ναζιάρα, μπορείς να του προτείνεις όταν όλα τελειώσουν (καλά να είμαστε φυσικά) να κάνετε κάτι που το θέλετε πολύ και οι δύο. Από ταξίδι μέχρι να... συγκατοικήσετε. Τι σημασία έχει πότε θα γίνουν όλα αυτά πραγματικότητα; Σημασία έχει ότι ξεφεύγετε για λίγο από την μουντή πραγματικότητα.

Κάντε μαζί γυμναστική

Ακόμη μία συνήθεια που δένει πολύ τα ζευγάρια. Ακόμα καλύτερα, αν είναι κάτι σε στυλ yoga (πιο εσωτερικό και εμπεριέχει και το στοιχείο του διαλογισμού). Ένα κοινό χόμπι, δημιουργεί μεγαλύτερο δέσιμο ανάμεσα στους ανθρώπους. Έτσι δεν ξεκινούν και οι φιλίες άλλωστε;

Και μην ξεχνάς...

Μπορεί να μην βλέπει εσένα, αλλά δεν μπορεί να δει και καμία άλλη!!!