Ψάχνεις αφορμή να στείλεις στον πρώην σου; Τώρα είναι η στιγμή σου

Ψάχνεις αφορμή να στείλεις στον πρώην σου; Τώρα είναι η στιγμή σου

Ας πέσουν οι μάσκες φίλη μου!

Καραντίνα, πανδημία, κρίση της οικονομίας και η ανθρωπότητα στα... κάγκελα. Κάπως έτσι είσαι κι εσύ, που η ψυχολογία σου δεν είναι και η καλύτερη, αλλά να λες ευτυχώς που είσαι υγιής! Σίγουρα η ακραία, και ίσως κινηματογραφική αυτή κατάσταση, σε επηρεάζει και μάλιστα πολύ αρνητικά, αλλά με οδηγό την αισιοδοξία δεν έχασε ποτέ κανείς.

Και πάμε τώρα στην ουσία φίλη μου. Χώρισες λίγο καιρό πριν-ας πούμε το καλοκαίρι- έπειτα από μία σχετικά μακροχρόνια σχέση. 'Εχετε κρατήσει μία επαφή (πολύ τυπική) και δεν υπάρχουν... bad feelings θα έλεγα. Eσύ όμως τις μέρες αυτές, νιώθεις έντονη την ανάγκη να κάνεις κάτι πολύ συγκεκριμένο.

Ναι φίλη μου, θέλεις να του στείλεις μήνυμα, λίγο πιο συναισθηματικό, λίγο πιο γλυκό, και όχι μόνο για να δεις τι κάνει! Μη ντρέπεσαι. Σύμφωνα με έρευνες, τις μέρες αυτές, το πιο δημοφιλές μήνυμα, είναι αυτό στον πρώην! Όπως σημειώνουν οι ειδικοί, συνηθίζουμε να ερχόμαστε σε επαφή με μία πρώην σχέση μας, όταν μας συμβαίνει κάτι κακό και είμαστε συναισθηματικά φορτισμένοι.

giphy

Οπότε φίλη μου, σε περίπτωση που έψαχνες μία αφορμή... τώρα είναι η στιγμή σου!