Τα Coronials θα κατακλύσουν τον κόσμο σαν τον κορονοϊό. Πάει ο νους σου τι μπορεί να είναι;

Τα Coronials θα κατακλύσουν τον κόσμο σαν τον κορονοϊό. Πάει ο νους σου τι μπορεί να είναι;

Οι ειδικοί πάντως κάνουν τις προβλέψεις τους. 

Καραντίνα, self isolation πες το όπως θέλεις. Η νέα πραγματικότητα μας θέλει να μένουμε σπίτι και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο από το να συμμορφωθούμε με αυτή. Φυσικά, και είναι απολύτως λογικό, η πλήξη και κάποιες φορές η απελπισία να σε επισκέπτεται, μιας και όχι μόνο ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, αλλά ο καθένας έχει να αντιμετωπίσει και το προσωπικό του στρες.

Σε κάθε περίπτωση, αν είσαι σε καραντίνα με τον σύζυγο ή το αγόρι σου, μάλλον θα γεννήσεις έναν...Coronial!!! Tι είναι αυτό; Σύμφωνα λοιπόν με μελέτες, για τους επόμενους 8 με 9 μήνες, θα έχουμε ένα απίστευτο baby boom το οποίο έχει δικαιολογία και αυτή φυσικά είναι η καραντίνα.

Τα ζευγάρια προφανώς, μιας και δεν έχουν πολλά να κάνουν, το ρίχνουν στο σεξ ενώ αρκετοί μπροστά σε αυτή την τραγωδία, παίρνουν απόφαση να γίνουν γονείς-προφανώς συναισθηματικά φορτισμένοι.

giphy

Βέβαια υπάρχουν και εκείνοι, που προβλέπουν ραγδαία αύξηση των διαζυγίων και των χωρισμών, όταν όλα αυτά τελειώσουν, οι σχέσεις θα έχουν φθαρεί τόσο πολύ, που θα είναι αδύνατο να...επανέλθουν στις παλιές καλές εποχές!