Μία πολύ κακή γυναικεία συνήθεια που ξενερώνει τους άντρες

Μία πολύ κακή γυναικεία συνήθεια που ξενερώνει τους άντρες

Λυπάμαι αλλά έτσι είναι!

Και μιας και είμαστε σε καραντίνα, αλλά ο καιρός βελτιώνεται και όσο να πεις η διάθεση κάπως φτιάχνει, το σεξ πιθανότατα και να είναι στο αποψινό μενού, μιας και πόσες σειρές και ταινίες να δεις τελοσπάντων; Οπότε φίλη μου, σε περίπτωση που είσαι σε καραντίνα με τον καλό σου, το βράδυ σας αναμένεται κάπως πιο ενδιαφέρον.

Επειδή όμως, καλή η καραντίνα, καλή και η αγωνία για την πανδημία, αλλά η ζωή συνεχίζεται, θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου μία νέα έρευνα, η οποία σε αφορά και μάλιστα πολύ.

Η έρευνα αυτή λοιπόν, η οποία διεξήχθη ανάμεσα σε άντρες, με βασική ερώτηση, ποια είναι η χειρότερη γυναικεία συνήθεια στο σεξ, είχε ευρήματα κάτι παραπάνω από ενδιαφέροντα και απροσδόκητα. Όχι φίλη μου, την κορυφή δεν κατέκτησε η έλλειψη πρωτοβουλίας και η προσποίηση οργασμού, όχι ότι δε βρέθηκαν αρκετά ψηλά κι αυτά, αλλά το νούμερο 1 είναι σίγουρα κάτι που δε θα φανταζόμασταν ποτέ.

Που λέτε, οι άντρες δεν μπορούν να ανεχτούν με τίποτα τις... δαγκωματιές, ειδικά σε σημεία αρκετά ευαίσθητα. Σύμφωνα με τα όσα είπαν, συνήθως είναι επίπονες, και ικανές ακόμα και να τους ξενερώσουν και φυσικά να σε... παρατήσουν σαν την καλαμιά στον κάμπο, εκτός πια αν ανταποδώσουν, oπότε εκεί θα έχεις πρόβλημα.

Για να ανακεφαλαιώσουμε λοιπόν, σε περίπτωση που σε τρώει η μασέλα σου, μείνε μακριά από αυτιά, δάχτυλα, λαιμούς και ξέρεις τι άλλο, γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα του αρέσει.