Καταραμένη Εκκλησία

Καταραμένη Εκκλησία

Στο λύκειο είχα γνωρίσει μια κοπελίτσα 2 χρόνια πιο μικρή από εμένα. Γλυκιά με λίγα κιλά παραπάνω που από τότε μου έδειχνε τη συμπάθεια της με εμφανή τρόπο αν και κάπως αθώο. Εγώ δεν ενδιαφερόμουν καθόλου και την απέφευγα ευγενικά. Μετά από λίγο καιρό έμαθα ότι ο πατέρας της είναι παπάς και ότι εκείνη είναι κορίτσι της εκκλησίας και έτσι δικαιολογήθηκε και το περίεργο ντύσιμο και η «αγαθή» συμπεριφορά.

Πέρασαν αρκετά χρόνια από τότε, όλο και κάπου βρισκόμασταν και λέγαμε ένα γεια ώσπου με βρήκε στο facebook. Πιάσαμε την κουβέντα, αρχίσαμε τα πειράγματα και χωρίς να το καταλάβω κανονίσαμε να βγούμε. Από τις φωτογραφίες είδα ότι δεν έχει αλλάξει πολύ εμφανισιακά αλλά ο τρόπος που μίλαγε έχει σίγουρα διαφορά και είναι και αυτό που μου έκανε το κλικ, σκέφτηκα πως σοβαρεύτηκε και ξέχασε τα περί εκκλησίας.

Έτσι λοιπόν, βγήκαμε για καφέ μιλήσαμε αρκετές ώρες για άσχετα πράγματα αλλά τα βλέμματά μας ήταν ξεκάθαρο πως συζητούσαν κάτι άλλο. Μέσα στα πολλά μου είπε ότι σπουδάζει μαγειρική και ότι ήδη ξέρει να μαγειρεύει πολύ ωραία, της είπα ότι κάποια μέρα θέλω να μου μαγειρέψει και εμένα. Τότε μου πρότεινε να πάμε σπίτι της που λείπουν οι γονείς της και είχε έμπνευση για συνταγή. Μπήκαμε στο σπίτι και άρχισε να μαγειρεύει κάτι που όντως μύριζε πολύ ωραία.

Εγώ την παρατηρούσα και σκεφτόμουν πόσο άλλαξε η συμπεριφορά της. Το φαγητό ετοιμάστηκε, εκείνη σέρβιρε και μου ανακοίνωσε πως πάει να κάνει ένα ντους. Όταν γύρισε φορούσε κάτι πολύ ανάλαφρο και μόλις πήγα να επιτεθώ μου είπε πως πρέπει πρώτα να δοκιμάσω από το φαγητό της.

Υπάκουσα και μετά από λίγο ήρθε η ανταμοιβή αφού γονάτισε μπροστά μου... Το περίεργο είναι πως όταν πήγα να προχωρήσω κατάλαβα πως δεν είχε αφήσει την εκκλησία πίσω της: «Όχι σεξ πριν τον γάμο. Μόνο...» μου είπε.

Μάκης, 26