Μία καθημερινή συνήθεια που μπορεί να καταστρέψει τη σχέση σου

Μία καθημερινή συνήθεια που μπορεί να καταστρέψει τη σχέση σου

Πάει κάπου το μυαλό σου;

Και μιας και η ελευθερία έρχεται σιγά σιγά και με επιφύλαξη και προσοχή θα βγούμε από τα σπίτια μας και θα αρχίσουμε να αποκτάμε και πάλι τις παλιές μας συνήθειες, η 24ωρη επαφή με το ταίρι μας θα πάψει να υφίσταται κάτι που μόνο καλό μπορεί να κάνει στη σχέση μας. Κι όμως, επειδή όπου υπάρχει το θετικό υπάρχει και το αρνητικό, μία συνήθεια που όλοι μας έχουμε και την εφαρμόζουμε καθημερινά, μπορεί να αποβεί μοιραία για τη σχέση μας.

Κι όμως φίλη μου, και φίλε δηλαδή, υπάρχει μία πολύ κακή συνήθεια, η οποία σύμφωνα με έρευνες παίζει αρκετά σημαντικό ρόλο στο κατά πόσο μία σχέση θα είναι ευτυχισμένη ή όχι. Και είμαστε σίγουροι, ότι αυτή τη συνήθεια δεν την έχεις μόνο εσύ αλλά και όλος ο κόσμος.

Η επικοινωνία μέσω γραπτών μηνυμάτων λοιπόν, μπορεί να αποβεί πραγματικά τοξική ακόμα και για ζευγάρια που είναι χρόνια μαζί. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, ότι πολλές φορές αυτά που θέλεις να πεις, δεν μπορείς να τα μεταφέρεις ακριβώς στο γραπτό λόγο, με αποτέλεσμα να γίνονται τεράστιες παρεξηγήσεις οι οποίες οδηγούν σε καυγάδες, δυστυχώς άνευ λόγου.

Γι αυτό λοιπόν την επόμενη φορά, που θα θέλεις να πεις κάτι όντως σημαντικό, προσπάθησε να συγκρατηθείς, και είτε να τα πεις από πρόσωπο με πρόσωπο, είτε τουλάχιστον τηλεφωνικά.