Υπάρχει ένας μαγικός αριθμός στο σεξ ο οποίος θα σε κάνει πολύ ευτυχισμένη!

Υπάρχει ένας μαγικός αριθμός στο σεξ ο οποίος θα σε κάνει πολύ ευτυχισμένη!

Διάβασε και θα καταλάβεις. 

Καλοκαίρι έρχεται, η καραντίνα όπως όλα δείχνουν αρχίζει σιγά σιγά να αποτελεί ανάμνηση (ελπίζουμε και να συνεχίσει) και είναι ολοφάνερο ότι η κανονικότητα επιστρέφει. Και ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καλοκαιριού; Η ανεμελιά, η θάλασσα, το κρασί και το... αγόρι σου. Ή τα αγόρια σου αν δεν είσαι σε σχέση και απλά θέλεις να περνάς καλά. Συνηθίζουμε να πιστεύουμε, ότι όσους πιο πολλούς παρτενέρ έχει κάποιος, τόσο καλύτερα περνάει, αλλά μία νέα έρευνα, έρχεται να ανατρέψει όσα γνώριζες μέχρι τώρα.

Τα πράγματα είναι απλά και το ερώτημα συγκεκριμένο: Πόσους ερωτικούς παρτενέρ πρέπει να έχεις μέσα σε ένα χρόνο προκειμένου να είσαι ευτυχισμένος;

Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα που δημοσιεύτηκε στο National Bureau of Economic Research, ο μαγικός αριθμός είναι… 1!!! Ναι καλά διάβασες, προκειμένου να… γραπώσεις την ευτυχία αρκεί ένας και μόνο σεξουαλικός παρτενέρ.

Ανάμεσα σε 16.000 αμερικανούς λοιπόν, οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι η σεξουαλική δραστηριότητα έχει αντίκτυπο και στην ψυχολογία των ανθρώπων (σώωωπα), μιας και αυτοί που βρίσκονταν σε σταθερή σχέση, έτειναν να είναι πιο ευτυχισμένοι από άλλους, που ναι μεν έκαναν σεξ με διαφορετικούς παρτενέρ, δεν κατάφεραν όμως να βρουν την ευτυχία.

Με λίγα λόγια… Ζήτω η μονογαμία; Μπορείς να το πεις κι έτσι.