Υπάρχουν πολύ συγκεκριμένες σχέσεις που θα επηρεαστούν από την πανδημία. Μαντεύεις ποιες; (video)

Υπάρχουν πολύ συγκεκριμένες σχέσεις που θα επηρεαστούν  από την πανδημία. Μαντεύεις ποιες; (video)

Θα τα μάθεις όλα στο παρακάτω video.

Mπορεί τα πράγματα να πηγαίνουν καλύτερα για τη χώρα μας τις τελευταίες εβδομάδες, μπορεί τα κρούσματα να μειώνονται και η οικονομία μας σιγά σιγά να... ξυπνάει, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κλάδοι και άνθρωποι οι οποίοι έχουν επηρεαστεί και θα συνεχίσουν να επηρεάζονται. Φυσικά οι συνέπειες δεν είναι μόνο επαγγελματικές και οικονομικές, αλλά και προσωπικές. Η πρωτοφανής αυτή περιπέτεια που βιώσαμε, μας άλλαξε και μας έκανε πιο φοβισμένους και δύσπιστους.

Φυσικά, οι αλλαγές αυτές αντικατοπτρίζονται και στον τομέα των σχέσεων. Σύμφωνα με ειδικούς, οι άνθρωποι μέσα από την περιπέτεια αυτή αντί να αποξενωθούν-απόσταση, αποφυγή επαφής-όπως όλα δείχνουν ήρθαν πιο κοντά. Μάλιστα τα προγνωστικά για αύξηση των διαζυγίων, φαίνεται να διαψεύδονται, μιας και όχι μόνο δεν υπήρξε κατακόρυφη αύξηση αλλά ακόμα και κάποιοι που είχαν καταθέσει αιτήσεις, τελικά το μετάνιωσαν.

Υπάρχουν βέβαια και κάποιες άλλες σχέσεις, οι οποίες επηρεάζονται λίγο περισσότερο, και αυτές είναι οι νέες σχέσεις. Παρακάτω η Ράνια Θρασκιά αναλύει τους τρόπους με τους οποίους ραντεβού και γνωριμίες θα γίνονται από εδώ και στο εξής.

Δες το video: