Υπάρχει βασικός λόγος για τον οποίο πρέπει να κάνεις σχέση... τώρα (photos)

Υπάρχει βασικός λόγος για τον οποίο πρέπει να κάνεις σχέση... τώρα (photos)

Kαι μερικοί ακόμα λόγοι, εξίσου σημαντικοί!

Όχι φίλη μου δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να σε αγχώσω, αλλά η αλήθεια είναι ότι οτιδήποτε σημαντικό μαθαίνω θέλω να το μοιράζομαι μαζί σου. Διότι αν έχω κάτι ιερό, είναι η μεταλαμπάδευση γνώσεων και κυρίως σε θέματα σχέσων, που τείνουν να μας βασανίζουν και να μας κρατούν ξάγρυπνες πολλά βράδια.

Και επειδή το καλοκαίρι είναι η πιο ερωτική εποχή, ακόμα και το φετινό που είναι σίγουρα πολύ περίεργο, έχω να σου πω κάτι πολύ σημαντικό σχετικά με την απόφασή σου να ξαναμπείς στο... ερωτικό παιχνίδι. Όσο να πεις, οι δύο μήνες καραντίνας ήταν σκληροί. Όχι γιατί κάναμε κάτι τραγικό, ή κουραστήκαμε, τουλάχιστον οι περισσότεροι, γιατί υπήρχαν και συγκεκριμένοι τομείς και άνθρωποι που κυριολεκτικά έδωσαν μάχη, αλλά γιατί η παύση της καθημερινότητας και της ζωής μας, προκάλεσε σίγουρα περίεργα συναισθήματα.

Ο εγκλεισμός στο σπίτι και η απουσία επαφής με αγαπημένα πρόσωπα, ήταν σίγουρα δυσάρεστη γεγονός που οδήγησε πολλούς σε κατάθλιψη, κακή διάθεση, ξεσπάσματα και τάση προς απομόνωση (ναι κι άλλη). Ωστόσο, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, και ευχόμαστε και εκεί αν μείνουν. Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών κι εσύ είσαι πολύ έτοιμη να κάνεις μία νέα γνωριμία και να ζήσεις τον απόλυτο καλοκαιρινό έρωτα.

giphy

Και αν νόμιζες ότι τα ειδύλλια του καλοκαιριού είναι καταδικασμένα στην αποτυχία, οι ειδικοί σε διαψεύδουν και σου δίνουν κάποιους βασικούς λόγους για να ξεκινήσεις μία σχέση... μέσα στον επόμενο μήνα!

Δες την παρακάτω gallery: