Γιατί πλέον δεν θέλει να κάνει σεξ μαζί σου; 5 πιθανές αιτίες

Γιατί πλέον δεν θέλει να κάνει σεξ μαζί σου; 5 πιθανές αιτίες

Ήρθε η ώρα να μάθεις τη σκληρή αλήθεια. 

Η σχέση σας αρχικά έμοιαζε ονειρεμένη κι εσείς σαν δύο απίθανα πιτσουνάκια περνούσατε ζάχαρη. Βγαίνατε, κάνατε ταξίδια και το σεξ ήταν… απλά συγκλό all the way που λέει και η Βίκυ Καγιά. Ο καιρός πέρασε, το πάθος μάλλον… έφυγε-συμβαίνει πάντα αυτό βέβαια- και πλέον, η σχέση σας δεν θυμίζει σε τίποτα αυτή του πρώτου καιρού. Και άντε και να καταλάβω ότι δεν κάνετε πλέον σεξ 4 φορές την μέρα. Και άντε και να καταλάβω ότι όταν επιστρέφετε από τη δουλειά δεν σε στήνει στον τοίχο για να σου κάνει τον έρωτα τον γλυκό… Όλα αυτά κατανοητά και απολύτως λογικά. Αλλά αυτή η κατάσταση, μέχρι το… καθόλου σεξ, απέχει έτη φωτός. Κι όμως, εδώ και αρκετό καιρό δεν σε πλησιάζει καν. Και αναρωτιέσαι τι μπορεί να φταίει. Εγώ σου έχω κάποιες επιλογές.

Δεν σε θέλει πια

Τι να κάνουμε, συμβαίνουν και αυτά. Τίποτα δεν είναι για πάντα, και τις περισσότερες φορές, ούτε καν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στην αρχή σε ήθελε πολύ, κάνατε τρομερό σεξ, και… απλώς του έφυγε. Ξέρω δεν είναι και πολύ έντιμο, αλλά δεν μπορείς και να τα βάλεις με τη φύση. Σίγουρα το σωστό θα ήταν να σου ζητήσει να χωρίσετε από το να σε βασανίζει. Μήπως να κάνετε λοιπόν μία κουβεντούλα;

Δεν σε ήθελε ποτέ

Αν η σχέση σας δεν μετράει πολύ καιρό παρά κάποιους μήνες, και αρχίσει η συγκεκριμένη συμπεριφορά, τότε πραγματικά θα πρέπει να αρχίσεις να αναρωτιέσαι αν σε ήθελε έστω και για μία στιγμή, ή απλώς ήθελε να περάσει την ώρα του.

Φαρμακευτική αγωγή

Είτε το γνωρίζεις, είτε όχι, ποτέ μην αποκλείεις για κανέναν, τη λήψη φαρμάκων. Ειδικά τα αντικαταθλιπτικά, θεωρούνται σημαντική αιτία για την απουσία διάθεσης για σεξ. Στην προκειμένη, θα πρέπει να μιλήσεις μαζί του και στη συνέχεια να συμβουλευτείτε γιατρό.

Είναι θυμωμένος μαζί σου

Είπαμε, οι άντρες είναι μεγάλα μωρά. Είναι γλυκύτατοι, αξιολάτρευτοι, αλλά μερικές φορές πραγματικά η ανωριμότητά τους χτυπάει κόκκινο. Οπότε ναι, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να έχει παρεξηγηθεί για κάτι μαζί σου, να μην το συζητάει και τελικά να σε «τιμωρεί» στερώντας σου… το κορμί του!!! Τι να πεις…

Υπάρχει βέβαια και το χειρότερο σενάριο…

Και αυτό είναι να σε απατάει. Ναι μάλιστα. Δεν θέλει να κάνει σεξ μαζί σου γιατί κάνει με άλλη. Όσο σκληρό και αν ακούγεται, λυπάμαι αλλά είναι αληθινό. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα ήταν να κάνετε μία συζήτηση. Δεν υπάρχει λόγος να μην μάθεις την αλήθεια. Το δικαιούσαι άλλωστε.