Θέμα κόλαφος!!! 4 ατάκες που κανένας άντρας δε θέλει να ακούσει στο πρώτο ραντεβού

Θέμα κόλαφος!!! 4 ατάκες που κανένας άντρας δε θέλει να ακούσει στο πρώτο ραντεβού

Και καλό θα ήταν κι εσύ να μην τις ξεστομίσεις. 

Τα πρώτα ραντεβού είναι από τη φύση τους αμήχανα, και κάπως... έργο καταναγκαστικό. Τι καλύτερο όμως, από το να κάνεις μία νέα γνωριμία μέσα στο καλοκαίρι, και να ζήσεις το απόλυτο summer love story; Για να γίνει βέβαια αυτό, όπως ήδη είπαμε, προηγείται αναγκαστικά η πρώτη γνωριμία, η οποία είναι -αν όχι καθοριστική- για την εξέλιξη της σχέσης, πολύ σημαντική.

Ξέρω βέβαια ότι τα πρώτα ραντεβού σου προκαλούν άγχος και νευρικότητα και φυσικά δεν είσαι η μόνη. Γι' αυτό λοιπόν κι εγώ σου ετοίμασα ένα θέμα... κόλαφος σχετικά με τις ατάκες που κανένας άντρας δεν θέλει να ακούσει το πρώτο βράδυ της γνωριμίας. Δώσε βάση, και όλα θα πάνε καλά!

Όχι θα πληρώσω εγώ

Λυπάμαι που σου το λέω, αλλά στο πρώτο ραντεβού όταν εκείνος κάνει κίνηση για να πληρώσει εσύ απλά το δέχεσαι. Είναι κάτι απλό που δεν υπάρχει λόγος να λαμβάνει κοινωνικές διαστάσεις. Θέλει να σε περιποιηθεί και οφείλεις να του επιτρέψεις να το κάνει. Βάλε λοιπόν στην τσάντα τα χρήματα και μη σκας… θα πληρώσεις στο μέλλον. Και πολλές φορές!!!

Είμαι φίλη με τους πρώην μου

Στο πρώτο ραντεβού αυτό θα του ακουστεί: «Μιλάω με τους πρώην μου, τους αγαπώ και κάνω και σεξ μαζί τους». Εσύ δηλαδή θα ήθελες να μιλάει εκείνος με τις πρώην του;

Πώς και είσαι single;

Ουσιαστικά αυτό πηγαίνει πακέτο με το: «Τι το τόσο στραβό έχεις και δε σταυρώνεις σχέση;». Είναι τώρα κομψό αυτό; Όχι δεν είναι. Εξάλλου οι ατυχίες στις σχέσεις δεν πηγαίνουν πακέτο με άτομα που δεν είναι αξιόλογα. Το αντίθετο μάλιστα.

Ένα διπλό ουίσκι

Σε θέλουμε νηφάλια για να μπορέσεις να κάνεις μία συζήτηση σαν άνθρωπος. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να μεθύσεις στο πρώτο ραντεβού. Εξάλλου, ένα άνθρωπος που παραγγέλνει το ένα ποτό μετά το άλλο, δεν είναι και το πιo κομψό θέαμα. Έτσι δεν είναι;

Διάβασε ακόμη:

Τελικά πότε πρέπει να ανεβάσεις φωτογραφία στο Instagram με τον καλό σου;

5 πράγματα που όλες οι γυναίκες μισούμε στο καλοκαίρι