Μήπως τελικά οι καλοκαιρινές διακοπές είναι και η καταστροφή της σχέσης σου;

Μήπως τελικά οι καλοκαιρινές διακοπές είναι και η καταστροφή της σχέσης σου;

Mην πεις οτι δεν σε προειδοποιήσαμε!

Οι ζέστες… έσφιξαν! Βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού, ζεσταινόμαστε και θέλουμε επειγόντως διακοπές που λέει και το τραγούδι. Οι ώρες στο γραφείο είναι δύσκολες, στο αυτοκίνητο ακόμα περισσότερο, για να μη μιλήσω για όλους εκείνους τους… τρελούτσικους που ακόμα κάνουν γυμναστική! Εσύ από την πλευρά σου φίλη μου, για να επιβιώνεις, και να μη σε πιάνει απελπισία, ρεμβάζεις, σκέφτεσαι την άδεια του Αυγούστου και τις στιγμές ξεγνοιασιάς που θα ζήσεις με τον καλό σου και κάπως παίρνεις κουράγιο. Μήπως όμως όλα αυτά θα παραμείνουν στη σφαίρα της φαντασίας; Μήπως, όπως και κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, οι διακοπές σας θα είναι γεμάτες νεύρα και καυγάδες;

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει έρευνα του εξωτερικού, η οποία αποκαλύπτει ότι ένα στα δέκα ζευγάρια χωρίζει κατά τη διάρκεια των διακοπών. Σου φαίνεται υπερβολικό; Το 40% των ζευγαριών έχει έναν τουλάχιστον καυγά την ημέρα, ενώ το 25% δεν χάνει χρόνο και αρχίζει να πλακώνεται με το που φτάσει στο ξενοδοχείο!

Αν αναρωτιέσαι ποιοι είναι οι λόγοι των καυγάδων, δεν έχω σκοπό να σε αιφνιδιάσω: Ανάμεσα σε 2.000 ερωτηθέντες, οι πιο δημοφιλείς απαντήσεις ήταν ότι περνούν πολύ χρόνο μαζί, ξοδεύουν πολλά χρήματα, κάποιος έχει μεθύσει και φυσικά το αιώνιο πρόβλημα του «πού θα φάμε»!

giphy

Μάλιστα, σύμφωνα με τα περισσότερα ζευγάρια, το αντικείμενο που προκαλεί ακόμα περισσότερους καυγάδες, είναι το αυτοκίνητο και πιο συγκεκριμένα οι παρατηρήσεις του συνοδηγού στον οδηγό. «Πιο αργά, πιο προσεκτικά, δεν μου αρέσει αυτός ο σταθμός, πάρε τις στροφές πιο μαλακά». Σε περίπτωση που είσαι συνήθως συνοδηγός, να έχεις λίγη περισσότερη υπομονή παρακαλώ.

Κατά τ’ άλλα, σε περίπτωση που τα ξεπεράσεις όλα αυτά, πιθανότατα να περάσεις και καλά.